Care sunt beneficiile consumului moderat de alcool?

43

Băuturile alcoolice sunt diversificate, existând sute de sortimente de toate tipurile. Nu există o băutură alcoolică care să fie “cea mai bună”, pentru că discutăm în primul rand de gusturile fiecărui individ în parte. În mod sigur, berea și vinul sunt cele mai vândute la nivel global pentru că sunt băuturi comune, accesibile și care într-adevăr sunt acceptate de majoritatea consumatorilor.

 

Totuși, există persoane care nu consumă deloc bere pentru că pur și simplu nu le place și preferă băuturile mai tari, cele spirtoase de exemplu. Este un aspect care ține pur și simplu de gusturi.

 

O definiție clară a „calității alcoolului” nu este în prezent disponibilă, iar utilizarea termenului variază considerabil în funcție de domeniul științific și de autorul individual. Factorii intrinseci ai „calității alcoolului” pot fi gustul și aroma sau absența anumitor contaminanți toxici. Alti factori externi pot include prețul, imaginea mărcii, etichetarea sau autenticitatea percepută, care de obicei nu au legătură cu rezultatele sănătății publice.

 

Pe internet există foarte multe și diversificate mesaje despre alcool. Totuși, în ceea ce privește cantitățile moderate de băuturi alcoolice, pot veni la pachet cu diverse beneficii pentru sănătate. Din altă perspectivă, consumul de alcool poate da dependență și poate să fie foarte toxic mai ales atunci când este consumat în exces.

 

În realitate, adevărul cu privire la starea de sănătate variază de la un individ la altul și depind de cantitatea și tipul de alcool consumat. În orice caz, în funcție de individ, există într-adevăr și beneficii pe care alcoolul le poate aduce pentru organismul uman, însă, cu condiția să discutăm despre un consum moderat. Înțelegerea riscurilor și a oricăror beneficii posibile pentru sănătate ale alcoolului pare adesea confuză, ceea ce este de înțeles, deoarece depinde foarte mult de la un individ la altul.

 

Dacă veți consuma moderat alcool, vă puteți bucura de diverse beneficii pentru sănătate precum:

 

  • Riscuri mai mici de a dezvolta boli la inimă
  • Reducerea posibilă a riscului de producere a unui accident vascular cerebral ischemic
  • Probabilitatea de reducere a riscul de a face diabet

 

Chiar și în acest fel, o dietă sănătoasă și a fi activ fizic vine la pachet cu multiple beneficii pentru sănătate și au fost studiate mai pe larg, însă, dacă aveți un stil de viață sănătos și de exemplu obișnuiți să consumați ocazional și moderat vin sau bere, cu siguranță nimic rău nu se poate întâmpla, ci dimpotrivă, vă veți întări din punctul de vedere al sănătății.

 

Rețineți că chiar și un consum moderat de băuturi alcoolice nu este în totalitate fară riscuri. De exemplu, inclusiv și băutorii ușori pot prezenta un risc mic, dar real, însă menționăm din nou, depinde extrem de mult de la o persoană la alta. Este recomandat să consumați anumite cantități de alcool, în urma unor seturi de analize făcute periodic, astfel încât să sitit constant care vă este starea de sănătate. De asemenea, cu toții ați auzit de faptul că, berea, poate preveni depunerile de pietre la rinichi.

 

Pe de alta parte, consumul de băuturi alcoolice este preferat în diferite medii și cu siguranță nu putem să îl ocolim. Fie că ieșim la o terasă cu prietenii ori suntem la un grătar la iarbă verde, există tot felul de momente în care ne putem simți bine alaturi de cei dragi la un pahar de bere sau de vin sau oricare ar fi băutură preferată.

 

Este de menționat și faptul că, trebuie să avem în vedere calitatea produsului pe care îl consumăm. Că în cazul oricărui alt tip de produs alimentar, fie că este vorba despre mâncare sau băutură, calitatea, ingredientele folosite sau modul de preparare, contează foarte mult. Produsele care conțin un număr mare de substanțe artificiale, chimicale, cu siguranță reprezintă un risc foarte ridicat pentru sănătatea omului, fie că este vorba despre un suc, o băutură alcoolică sau mâncare.

 

Cei care își doresc băuturi alcoolice de calitate, fie cei care caută băuturi clasice pe care le găsim peste tot în comerț, ori băuturi rafinate dar toate disponibile la un raport calitate/preț corect, pot găsi soluția perfectă la numai un simplu click distanță. De exemplu, magazinul de bauturi 24drinks.ro,

pune la dispoziția clienților o gamă foarte variată de băuturi alcoolice, de la vinuri, beri de toate tipurile, băuturi spirtoase și lista poate continua.

 

Fie că doriți să sărbătoriți o zi de naștere, planificați un grătar, o ieșire la iarbă verde sau doriți tot ce este mai bun pentru un eveniment important precum o nuntă, cei de la 24drinks.ro vă stau la dispoziție.

 

Apelând la acești profesioniști în domeniu, veți putea beneficia de produse la prețuri corecte și vă veți bucura de toate beneficiile aduse de băuturile alcoolice, alcool dacă veți consuma moderat, având în același timp și posibilitatea de a vă simți bine în grup, fără a exagera.

 

Cei de la 24drinks.ro au o experiență în domeniu de peste un deceniu, comercializând atât băuturi alcoolice simple, cât și premium sau băuturi alcoolice super-premium. Gamă de produse disponibilă la o apăsare de buton distanță este una extrem de variată, acoperind cu siguranță toate nevoile, având posibilitatea de a alege din sute de sortimente din toate tipurile de băuturi alcoolice. Tocmai din acest motiv, dacă vă place să consumați din când în când și moderat băuturi alcoolice, sunteți invitați să accesați magazinul online de băuturi 24drink.ro, iar aici aveți posibilitatea de a plasa o comandă completă și pe gustul tuturor.

 


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News