Un ghid complet pentru alegerea lenjeriei potrivite

Vestimentația perfectă nu se limitează doar la lucrurile pe care le porți la exterior, ci le include și pe cele pe care le porți direct pe piele. Lenjeria ta joacă un rol esențial în aspectul ținutei tale, dar și în felul în care te face să te simți, oferindu-ți un sentiment de siguranță și confort.

Lenjeria nu numai că îți face și așa-zisele haine de stradă să arate impecabil, dar îți îmbunătățește și postura, precum și forma corpului.

De aceea, pentru toate motivele enumerate mai sus, alegerea unei lenjerii care să ți se potrivească exact ca o mănușă ar trebui să constituie și pentru tine, la fel ca pentru orice altă femeie din această lume, o prioritate.

Și chiar dacă până acum nu ai acordat atât de multă importanță alegerii lenjeriei potrivite, ar trebui să știi că felul în care ți se potrivesc hainele pe care le porți direct pe corp spune foarte multe despre tine și despre personalitatea ta.

Iar pentru că atunci când vine vorba de alegerea lenjeriei intime cele mai mari probleme le ridică sutienul, în continuare vom vorbi despre criteriile pe care trebuie să le îndeplinească o astfel de piesă vestimentară pentru a putea fi considerată perfectă pentru tine.

Citește până la capăt acest ghid din care vei învăța cum să alegi un sutien perfect pentru tine și apoi, dacă observi că piesele din garderoba ta nu îndeplinesc chiar toate cerințele necesare, acceasează site-ul lenjerieshop.ro și selectează de acolo ce te reprezintă.

Cum să alegi un sutien perfect?

Nimeni nu acordă prea mult credit sutienelor bune, în timp ce cele rele ies atât de mult în evidență încât nu e deloc de mirare dacă atunci când faci o alegere nepotrivită vrei să te întorci imediat acasă să te schimbi. Un sutien ales neinspirat îți poate face hainele să arate dezordonate și chiar dacă reușește să treacă neobservat de privirile celor din jur, este extrem de incomod, indiferent dacă este prea mare sau prea mic.

 

Cum să găsești mărimea ideală pentru un sutien?

Cel mai important lucru atunci când vine vorba de sutiene nu este tipul de cupă, ci mărimea. Niște măsurători corecte pot face diferența între un sutien bun și unul rău și de aceea, recomandarea noastră, în calitate de specialiști, este să nu cumperi niciodată un sutien înainte să te măsori. Mărimea cupei și mărimea benzii sunt două din variabile care te interesează în mod deosebit și iată ce trebuie să faci ca să le afli:

–           mărimea benzii

Ca să afli mărimea ideală pentru banda unui sutien, măsoară-te în jurul spatelui și pieptului, acolo unde sutienul te cuprinde cu elasticul său. Dacă rezultatul este un număr par, atunci aceea este mărimea perfectă pentru banda sutienului pe care îl cauți. Dar, dacă este un număr impar, atunci cel mai apropiat număr par mai mic decât rezultatul tău este măsura ideală pentru tine.

–           mărimea cupei

Ca să afli ce mărime de cupe ți se potrivește cel mai bine, trebuie să îți măsori spatele și pieptul, de jur împrejur, la nivelul sfârcurilor. Apoi, scade din rezultatul obținut mărimea benzii pe care ai calculat-o mai sus și în funcție de rezultatul acestei ecuații poți afla mărimea cupelor tale:

1 = AA

2 = A

3 = B

4 = C

5 = D

6 = DD

7 = E

8 = F

 

De câte feluri pot fi sutienele?

Cele mai populare modele de sutiene sunt următoarele: sutienele sport, sutienele cu cupe întregi, sutienele cu jumătate de cupă, sutienele cu push-up, sutienele tip balconette și bustierele. În ceea ce privește designul lot, aceste sutiene sunt cum nu se poate mai diferite între ele, dar dacă le alegi în funcție de mărimea care ți se potrivește cel mai bine, toate sunt la fel de confortabile.

Astfel, când vine vorba de modele, nu designul în sine, ci preferințele personale trebuie să primeze, precum și croiala hainelor pe care ai de gând să le porți peste acest tip de lenjerie.

 

De asemenea, și în ceea ce privește materialul, putem spune că sutienele sunt niște piese vestimentare foarte diferite. Dar nici aici nu este vorba de alegeri greșite sau corecte și ci pur și simplu de preferințe.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata