4 motive pentru care merită să apelezi la serviciile unei firme de transport când aterizezi în țară

1

Revenirea în România, după o călătorie, este una care poate aduce cu sine destul de multe complicații. Posibilitățile de transport de la aeroportul Otopeni către București sunt limitate, astfel că este necesar să îți planifici foarte bine pașii pe care îi faci, odată trecut de controalele de la aeroport. Una dintre variantele foarte la îndemână este reprezentată de autocarele care asigură conexiunea între diferite localități din țară și aeroportul Otopeni. Așa-numitul airport shuttle este un serviciu prin intermediul căruia poți ajunge cu ușurință în orașul dorit, fiind preluat chiar de la aeroport. Iată de ce este o idee bună să apelezi la serviciile unei firme de transport atunci când revii în țară după o călătorie, fie ea pentru afaceri sau pentru distracție. 

Transport în mai multe orașe

Firmele de transport care asigură rute către aeroportul Otopeni îți pun la dispoziție transport din și către mai multe orașe din România. De pildă, ai posibilitatea de a merge direct acasă, dacă ești din Galați, Brăila, Focșani, Tecuci ori chiar Zărnești. Varianta aceasta îți poate fi de foarte mare folos, având în vedere că alternativa ar presupune să folosești un taxi sau un autobuz până în București, iar de acolo să apelezi la un alt mijloc de transport în comun până în orașul tău. Varianta firmei de transport devine, astfel, mult mai practică și rentabilă. Desigur, sunt disponibile și alte rute, iar o cercetare rapidă online te poate ajuta să găsești mai ușor transportul de care ai nevoie. 

Condiții foarte bune

Autocarele folosite pentru acest tip de transport sunt unele dintre cele mai moderne utilizate în România, astfel că vei beneficia de condiții cât se poate de bine puse la punct. Locul pentru bagaje este mai mult decât suficient, locurile destinate pasagerilor pun la dispoziție suficient de mult spațiu pentru a evita înghesuiala, iar aerul condiționat sau căldura sunt la discreție. De asemenea, nu este necesar să aștepți la cozi pentru a-ți cumpăra un bilet. Poți să-ți rezervi locul cu mult timp înaintea călătoriei, iar atunci când aterizezi trebuie doar să respecți ora de plecare de care ai fost deja informat. 

Timp și cost foarte convenabile

Durata unei călătorii de la aeroportul Otopeni până la Galați nu depășește patru ore, iar prețul nu va fi mai mare de 60 de lei. Oferta este una foarte bună, mai ales în situația în care nu trebuie să schimbi mai multe mijloace de transport, iar condițiile oferite de autocare sunt foarte bune. Alternativ, o călătorie cu autobuzul de la aeroport către București poate dura până la o oră, având în vedere condițiile de trafic, iar drumul cu trenul din capitală către Galați poate dura mult mai mult de patru ore și costă cel puțin 30 de lei. De asemenea, transportul în comun din București te poate pune în situația de a nu găsi bilet, astfel că riști să aștepți ore bune în Gara de Nord pentru următorul transport, programat mult mai târziu decât ora care te-ar avantaja.

Disponibilitatea la ore dificile

Dacă aterizezi pe timpul nopții, poate fi o misiune dificilă să găsești o modalitate de transport către orașul în care vrei să ajungi, însă firmele de transport care oferă tranzit de la aeroport îți vor pune la dispoziție variante chiar și la ore foarte târzii sau matinale. Rezervarea prealabilă a locului îți va garanta drumul spre casă și nu te va pune în situația de a trebui să aștepți. 

Așadar, dacă ideea de a apela la un prieten nu reprezintă o variantă, firmele de transport de la aeroport sunt cu siguranță o variantă excelentă. Prețurile accesibile, condițiile foarte bune, durata scurtă a drumului, dar și disponibilitatea pentru un orar atipic sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să încerci această opțiune. Variantele de destinații în care poți ajunge de la Otopeni, prin intermediul acestor companii, este una mare și ai toate șansele să găsești exact ruta de care ai nevoie. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata