Ai nevoie de consultanță financiară? Află cum te poate ajuta un consultant financiar.

Treci printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar? Un credit poate fi soluţia potrivită pentru tine. Toţi ne-am confruntat măcar o dată în viaţă cu situaţii în care venitul lunar nu a fost suficient pentru a duce la bun sfârşit obiectivele propuse. În astfel de situaţii întrebarea firească este la ce bancă să aplic pentru cea mai bună ofertă de creditare și pentru cea mai bună dobândă.

În funcţie de motivul pentru care doreşti un credit, există mai multe tipuri de împrumuturi pe care instituţiile bancare sau nebancare le oferă. Verificarea şi compararea acestor oferte de pe piaţa bancară, necesită mult timp şi energie, resurse care de cele mai multe ori sunt limitate. Nu mai pierde timp pe la ghișeele băncilor, alege un consultant financiar care te poate ajuta să accesezi într-un timp cât mai scurt împrumutul care ți se potrivește.

Imperacredit este o companie de consultanţă financiar-bancară, cu experienţă în acest domeniu, care oferă un pachet complet de servicii pentru a veni în ajutorul persoanelor care doresc să obţină un credit bancar.

Îţi stăm la dispoziţie cu următoarele servicii:

  1. Ştergere din Biroul de Credit
  2. Consultanţă financiară
  3. Alegerea serviciilor de creditare (credit pentru nevoi personale, credit ipotecar sau credit pentru persoane juridice)

Serviciile oferite de Imperacredit sunt rapide, simple şi personalizate după nevoile fiecărui client. Astfel informarea corectă şi în cuvinte cât mai simple, a clienţilor, este o misiune cheie pentru Imperacredit.

Imperacredit vine în ajutorul tău cu radiere din Biroul de Credit, în cazul în care ai nevoie de un împrumut bancar şi ai istoric negativ, cu consultanţă financiară personalizată şi consultanţă către creditare ulterioară, pentru că gestionarea banilor necesită educație financiară și o bună organizare.

În situaţiile în care ai un istoric negativ la Biroul de Credit, împrumutul bancar poate să nu fie acceptat sau în cazurile în care este acceptat, vei avea o dobânda mai mare sau alte clauze. Astfel este important ca înainte să aplici pentru un credit să verifici istoricul tău, în Biroul de Credit. Ştergerea din Biroul de Credit o poate face echipa Imperacredit pentru tine, într-un timp scurt, astfel încât să beneficiezi cât mai repede de împrumutul de care ai nevoie.

Ce beneficii ai dacă alegi să lucrezi cu noi?

  • Gratuitate la verificarea istoricului în Biroul de Credit
  • Economie de timp şi energie
  • Oferim întotdeauna tipul de credit care corespunde nevoilor clientului
  • Construim parteneriate de încredere şi explicăm pe înţelesul clientului tot procesul de creditare
  • Ești informat corect despre toate riscurile și obligațiile creditării
  • Punem întotdeauna clientul în poziţii economice avantajoase

Echipa Imperacredit oferă servicii de cea mai bună calitate, într-un mod transparent, legal şi prietenos. Problemele financiare nu trebuie să te facă să îţi pierzi speranţa, contactează-ne şi vei beneficia de cele mai bune oferte de pe piaţă, personalizate pentru nevoile tale. De la realizarea visurilor tale până la gestionarea modului în care alegi să-ţi cheltui banii, echipa Imperacredit este aici pentru a-ţi oferi suportul necesar.

Imperacredit – Construim viitorul împreună!

Website: imperacredit.ro

Adresă de email: [email protected]

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata