Beneficiile colaborării cu o agenție care oferă servicii imobiliare complete

Într-o agenție imobiliară comercială tipică, brokerii experimentați lucrează cu cumpărători și vânzători pentru a desfășura inițiative de leasing și vânzare. Agențiile imobiliare comerciale cu servicii complete oferă acest serviciu necesar și încă multe altele. Când lucrezi cu o firmă cu servicii complete, ai contact cu brokeri, administratori imobiliari, contractori comerciali, specialiști în datorii și capitaluri proprii … lista continuă! Îți voi prezenta în rândurile următoare ce fel de beneficii obții prin colaborarea cu o firmă imobiliară comercială care oferă servicii complete.

O prezentare generală

Menționarea „servicii-complete” în titlu ar putea însemna că agențiile full-service sunt o resursă de tip ”all-in-one” pentru toate acțiunile imobiliare comerciale. Dar ce presupune în mod specific asta? Firmele cu servicii complete oferă expertiză în vânzări și leasing imobiliar, precum și în administrarea proprietăților, investiții și chiar dezvoltare imobiliară. Aceste firme sunt cele care pot răspunde la orice întrebare cu privire la imobilele comerciale.

Agențiile imobiliare cu servicii complete oferă clienților o platformă competitivă și extinsă de oferte în leasing , vânzări, vânzări de investiții, servicii de consiliere pentru chiriași și proprietari, consultanță corporativă și de afaceri și dezvoltare. Clienții au, de asemenea, avantajul de a lucra cu profesioniști în construcții generale, gestionarea proprietăților și activelor, gestionarea multifamilială, plasarea capitalului datoriei și a capitalurilor proprii și analiza datelor. Pe plan intern există astfel de servicii complete de soluții integrate, prin consultanță imobiliară completă pentru orice tranzacție imobiliară. Poți consulta ce îți oferă serviciul de Property Management, o agenție cu largă experiență ce furnizează soluții integrate de property management rezidențial, inclusiv prin servicii de tip concierge.

Avantajele serviciului complet

Mic studiu de caz

Ne imaginăm că un domn Ionescu deține o clădire de birouri în centrul orașului. Domnul Ionescu poate merge la o firmă de brokeraj locală pentru a angaja un agent care să închirieze spațiile de birouri ale clădirii sale. Cu toate acestea, dacă domnul Ionescu dorește ca cineva să-i închirieze clădirea, dar și să găsească parteneri de investiții și de creditare și să se ocupe și de funcțiile cotidiene ale proprietății, cum ar fi contabilitatea, administrarea și întreținerea, va trebui să lucreze cu o firmă cu servicii complete. Proprietarii conștientizează adesea că angajarea aceleiași companii pentru a închiria și gestiona proprietățile le economisește bani pe termen scurt prin economiile de cumpărare și face ca gestionarea afacerilor imobiliare să fie o sarcină mult mai simplă. Firmele cu servicii complete își economisesc clienții atât cu timp, cât și cu bani.

Opțiuni

Când lucrezi cu o firmă cu servicii complete, există un profesionist cu experiență care să răspundă la orice întrebare și să se ocupe de orice proiect. Clienții pot lucra cu o firmă cu servicii complete într-o varietate de capacități – pot lucra cu un broker pentru a-și închiria proprietatea sau spațiul comercial și apoi să gestioneze operațiunile zilnice ale proprietății cu ajutorul unui administrator imobiliar dedicat. Firmele cu servicii complete au antreprenori generali care să răspundă nevoilor, de la construcția revoluționară a clădirilor noi până la construcții interioare, consilieri de capital calificați în finanțarea proiectelor mici și mari și gestionarea completă a activelor pentru a maximiza rentabilitatea investiției.

O perspectivă cuprinzătoare

Când lucrezi cu o agenție imobiliară comercială cu servicii complete, nivelul de informații de piață și perspectivele la care au acces clienții au beneficii pe termen lung. O perspectivă cuprinzătoare a tendințelor inovatoare de la mai multe specializări distincte în imobiliare comerciale duce la decizii de afaceri mai bune și succes durabil.

Abilități de negociere

Agenția imobiliară poate fi o afacere extrem de competitivă, cu mulți agenți luptându-se pentru aceleași listări. Rezultă atunci că acel agent cu servicii complete care câștigă o listare este probabil un negociator bun, o persoană pe care o dorești de partea ta în timpul negocierilor de ofertă. Agenții care te pot convinge să plătești comisioane pe care le consideră rezonabile, vor convinge probabil și un cumpărător să îți plătească prețul dorit.

Firmele cu servicii complete sunt un fel de ghișee unice pentru toate bunurile imobiliare comerciale. Clienții cu mai multe nevoi vor găsi întotdeauna că adevăratele firme cu servicii complete sunt cel mai bun pariu pentru gestionarea afacerii în mod practic și eficient.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata