Cum să alegi locuința visurilor tale?

În viață se întâmplă să alergi tot timpul după lucruri pe care nu ți le poți permite într-un anumit moment. Pentru astfel de situații există listele de dorințe, promisiunile personale și lupta fiecărui individ de a avea și de a deveni o variantă mai bună. Minutele se scurg, iar de-a lungul anilor ajungi cea mai bună versiune a ta. Atunci te bucuri din plin de rezultatele muncii tale și de reușitele avute până atunci. Astfel, devii mai selectiv/ă și ai dorințe ceva mai mari. 

Unul dintre visurile tale poate fi reprezentat de un imobil de lux pe care știi că îl meriți din plin. Poate îți dorești să ai parte de o curte în care să-ți bei liniștit/ă cafeaua în fiecare dimineață, gândul îți zboară la o proprietate istorică sau vrei un penthouse contemporan. Oriunde te poartă imaginția un lucru este cert. Sotheby’s este singurul furnizor din România ce pune la dispoziție proprietăți exclusiviste. 

În cazul în care preferi zona de nord a României, județul Maramureș poate fi exact ceea ce cauți. Aici îți poți găsi oaza de liniște, poți cumpăra o casă de vacanță, o proprietate istorică sau un conac. Proprietățile contemporane sunt pe placul tuturor, așadar, dacă ești în căutarea unor conace de vânzare în Maramureș, contează pe cele din portofoliul Sotheby’s România. Castelul GÉZA TELEK are o poveste impresionantă și marchează puncte de referință în istoria Ungariei. A fost folosit drept reședință de vară a contelui de Szék, un personaj de seamă și controversat. Arhitectura castelului are note neo-renascentiste și îi aparține arhitectului cunoscut pentru construcțiile impunătoare, Miklós Ybl. Un alt conac căruia trebuie să-i acorzi atenție sporită este conacul Drahneilor. Este cunoscut drept cel mai frumos și imăunător conac moroșănesc din zona Maramureșului. Relieful de aici te îndeamnă la visare și la momente de contemplare sau meditație. 

Capitala țării este unul dintre orașele în care tot mai mulți investitori doresc să aibă o proprietate. Așadar, dacă ai în plan sau te interesează castele de vânzare București, trebuie să știi că ai de unde alege. Poți alege imobile situate în cele mai bune zone ale capitelei. În funcție de preferințele tale, poți alege un castel, o casă, un penthouse sau un conac în zonele Berzei, Dorobanți, Floreasca sau în centrul capitalei.

În cele din urmă, poți avea certitudinea că proprietatea pe care o dorești poate fi a ta. Tot ce trebuie să faci este să acorzi timp căutărilor și să fii sigur/ă că faci cea mai potrivită alegere.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata