De ce să cumpărați un aparat de gătit cu aburi Morphy Richards Intellisteam?

74

Trăim într-o perioadă în care “fast living” este un stil de viață. Deși nu este ceva neapărat bun, trebuie să ne adaptăm și să găsim tot felul de soluții pentru a ne ușura anumite aspecte legate de traiul zilnic, ce nu consumă mult timp. Un aparat cu aburi a devenit un aparat esențial în lumea de astăzi. Acest aparat este destinat gătirii la aburi a alimentelor, fiind mult mai eficient față de restul aparatelor disponibile pe piață. Permite gătitul sănătos și dietetic prin păstrarea vitaminelor și mineralelor din alimente. Aparatul poate găti pește, carne, legume și multe alte bunătăți pentru intreagă familie. Acest dispozitiv ajută la menținerea calității meselor și vă economisește mult timp. Alegerea noastră este aparatul de gătit la abur Morphy Richards Intellisteam.

Utilizarea unui aparat de gătit cu aburi Intellisteam este benefică zilnic. Iată de ce:

Simplifică sarcinile de bucătărie

Aparatul nu vă permite doar să gătiți legume. Acest aparat de gatit cu aburi multifuncțional vă permite să gătiți diferite alimente dintr-o singură mișcare. Pur și simplu puneți alimentele în fiecare recipient al aparatului, astfel încât să se aburească încet. De exemplu, aranjați peștele în primul castron, orezul în al doilea și supa în al treilea. Tăiați legumele, carnea și peștele în bucăți egale și puneți alimentele care durează mai mult să se gătească în partea de jos a aparatului, lângă apă, pentru a le face mai ușor de gătit. Gătitul este astfel simplificat, deoarece aparatul de gătit cu abur Morphy Richards Intellisteam vă permite să gătiți în același timp, pentru o masă, trei feluri de mâncare.

Alimentele sunt compartimentate separat, nu etajate, așa cum oferă restul aparatelor de pe piață, astfel că aburul și mirosul nu trec dintr-un compartiment într-altul.

Păstrarea valorii nutritive a alimentelor

Pe lângă caracterul sau practic și ușurința în utilizare, aparatul Morphy Richards Intellisteam prezintă cea mai bună opțiune de gătit din multe aspecte.

Gătite în mod ideal, alimentele sunt excelente pentru sănătatea noastră, deoarece nu conțin grăsimi. În plus, temperatura de gătire nu depășește 100°C, ceea ce face posibilă conservarea vitaminelor și mineralelor prezente în legume, pește și carne. Este o metodă de gătit la o temperatura joasă, care nu alterează gustul alimentelor și o menține mai gustoasă și mai aromată.

8 temporizatoare pentru alegerea aburului potrivit

Intellisteam de la Morphy Richards are 8  temporizatoare cu opțiunea de presetare, ce pot fi programate pentru fiecare compartiment. De asemenea, setările temporizatoarelor pot fi schimbate pentru a se plia preferințelor fiecăruia dintre noi.

Capacitatea

Primul criteriu de care trebuie să țineți cont înainte de a cumpără un asemenea aparat este capacitatea acestuia. Aparatul de gătit cu aburi este un dispozitiv multifuncțional, astfel încât puteți găti diferite produse în cele 3 compartimente în același timp. Intellisteam de la Morphy Richards are, pe lângă cele 3 compartimente, o capacitate totală de 6,8l, suficientă pentru a găti unei familii formate din 3-4 membri.

Puterea

Puterea unui aparat de gătit cu abur este exprimată în wati. Cu cât puterea modelului este mai mare, cu atât mâncarea se va găti mai repede. Intellisteam are o putere de 1600 W, ceea ce face procesul de gătire rapid și eficient.

Opțiuni și accesorii

Puteți găsi o multitudine de modele de aparate de gătit cu abur, de la cele mai simple până la cele mai elaborate. Așa se explică diferențele de performanță dintre aceste aparate, deoarece cele mai bune modele, precum Morphy Richards Intellisteam, oferă multe funcții care ușurează gătitul. Funcția de menținere la cald, de exemplu, care este folosită pentru a menține alimentele calde, sau alarma care se activează atunci când nivelul de apă este scăzut și asigura oprirea aparatului, sunt atuurile pe care acest aparat le are.

Fiind un aparat de gătit cu abur sofisticat, are și un ecran digital care vă permite să alegeți diferite moduri de gătit. Accesoriile sunt și ele importante. Pe lângă bolurile pentru gătit, Intellisteam are și perete separator și recipiente pentru ouă.

Acest aparat de gătit de ultimă generație, este ceea ce vă trebuie în bucătărie dacă aveți puțin timp la dispoziție, însă doriți să mâncați sănătos și fără să depuneți prea mult efort.

Morphy Richards, happiness enginereed.

Fericirea începe acasă.

Fondat în 1936, brandul britanic de electrocanisce Morphy Richards a reprezentat întotdeauna la cel mai înalt nivel designul britanic și tradiția de a aduce împreună lumi și idei diferite. Moștenirea pe care Morphy Richards o continuă și astăzi sunt produsele sale inovatoare, accesibile, care pur și simplu îmbunătățesc calitatea vieții. Misiunea Morphy Richards este să creeze produse de care oamenii au nevoie, care le fac viețile mai ușoare și casele fericite. Unul dintre criteriile de calitate principale rămâne în continuare sustenabilitatea. Morphy Richards creează produse rezistente, durabile, care necesită mai puține reparații și înlocuiri, fără a neglija detaliile de design care conferă personalitate și rafinament.  

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata