De unde cumperi un apartament cu 3 camere nou în București?

Deși construcția de blocuri nu mai are același avânt, piața imobiliară este una mobilă și oferta din această perioadă este una tentantă, astfel că multe agenții imobiliare au proiecte în plină desfășurare, care de care în zone mai căutate ale Bucureștiului și cu cât mai multe facilități. Ținând cont că există o concurență destul de numeroasă în ceea ce privește piața imobiliară, este foarte important cum ne alegem firma cu care vrem să colaborăm și de ce criterii ținem cont atunci când luăm această decizie.

Cum alegem cea mai potrivită agenție imobiliară?

În primul rând, trebuie să luăm în considerare că achiziționarea unei locuințe este un pas foarte important, este o decizie cu care vom rămâne pentru tot restul vieții, și o investiție pe măsură. Astfel, nu ne dorim ca procesul de achiziționare să devină prea dificil, sau să avem îndoieli în ceea ce privește calitatea sau legalitatea actelor întocmite.

Chiar dacă apartamentele vândute de proprietari, în blocuri mai vechi, ne pot face cu ochiul deoarece au un preț mult mai scăzut, asta nu înseamnă că ar trebui să ne lăsăm păcăliți de acest lucru și să ignorăm alte lucruri mult mai importante precum: calitatea materialelor folosite, legalitatea actelor și siguranța blocului.

Deci, este evident că cea mai bună soluție ar fi să apelăm la serviciile unei agenții imobiliare. Cum vom ști care este cea mai potrivită? În primul rând, este recomandat să alegem o agenție imobiliară de top, astfel vom fi siguri de calitatea serviciilor puse la dispoziție. Agențiile imobiliare de top din București lucrează cu agenți imobiliari profesioniști, care sunt pregătiți să-ți răspundă tuturor întrebărilor și nevoilor. Totodată, agențiile imobiliare profesioniste, pun deseori la dispoziția clienților un site cu toate informațiile necesare despre locația, calitatea și facilitatea imobilelor, deci totul poate fi găsit la doar un click distanță!

De ce să alegi agenția Estimobiliar?

Estimobiliar se află în lista celor mai cunoscute și profesioniste agenții de imobiliare din capitală, pentru că pune la dispoziție imobile moderne în zone cheie ale Bucureștiului, iar calitatea serviciilor oferite este impecabilă.

Fie că ești în căutare de apartamente noi 3 camere sector 3, studiouri, garsoniere, sau chiar și apartamente cu 4 camere, Estimobiliar oferă o gamă largă de imobile, astfel încât să satisfacă nevoile și cerințele tuturor clienților.

Calitatea materialelor este superioară, clădirile sunt proiectate să reziste și cutremurelor periculoase, băile sunt complet echipate, finisajele sunt realizate cu produse profesionale, iar izolația termică exterioară este certificată energetic clasa A. Sunt foarte aproape de metrou, multe dintre ele oferă și parcare gratuită, iar zona este perfectă pentru familiile care își doresc să scape puțin de aglomerația și gălăgia uzuale.

Astfel, dacă apelăm la o agenție imobiliară de top, nu numai că avem o gamă largă de imobile din care putem să alegem, dar și procesul achiziționării unei locuințe este mult mai simplificat. Lăsăm experții să se ocupe de lucrurile care de altfel, ne-ar fi dat probabil bătăi de cap.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata