Este GoPro Hero 7 o investiție pe care merită să o faci?

Gadget-urile GoPro sunt recunoscute ca fiind printre cele mai bune camere video de acțiune pe care le poți găsi în acest moment. Aparatul este ideal și pentru filmările de vacanță sau pentru vloguri, așa că am notat mai jos câteva avantaje ale celui mai nou model GoPro. 

 

Dincolo de libertatea de mișcare pe care ți-o oferă o cameră de dimensiuni foarte mici, care poate fi montată aproape oriunde, există și alte specificații ale modelului GoPro Hero 7 care te vor impresiona.

Are o stabilizare perfectă a imaginii

Față de alte modele GoPro, această cameră are un sistem mult mai bun de stabilizare a imaginii, numit HyperSmooth. Filmarea va arăta perfect chiar și în mișcare, atunci când mergi sau chiar alergi în timp ce filmezi. Cadrele nu vor mai părea la fel de „mișcate”, iar asta contează foarte mult, pentru că știm cu toții cât de neplăcut este să vizionezi o filmare care pur și simplu te amețește.

Sursa foto:  

 

Poți alege câmpul de vizualizare potrivit

GoPro Hero 7 îți permite să alegi pentru filmare dintre trei câmpuri de vizualizare diferite: Linear, Wide și Superview. De cele mai multe ori, la filmări este folosit modul Wide (numit și „ochi de pește”), însă acesta poate forma un efect neplăcut, neclar, pe marginile imaginii, mai ales dacă filmezi ceva de la mică distanță sau vrei să faci o înregistrare pentru vlog. De aici și denumirea de „ochi de pește”. Din fericire, la noul model GoPro această problemă dispare, pentru că a fost introdus modul Linear, care oferă o înregistrare impecabilă chiar și în aceste condiții, eliminând distorsiunile.

Este rezistent la apă

Aparatele GoPro sunt cunoscute pentru o bună rezistență în orice condiții, dar când ne gândim la filmările de vacanță, o cameră subacvatică devine esențială. 

Sursa foto:  

 

GoPro Hero 7 poate fi folosit și pentru a înregistra partidele de scufundări sau snorkeling, ori alte sporturi de apă, rezistând perfect chiar și la o adâncime de 10 metri, fără să aibă nevoie de o carcasă de protecție specială. În plus, poți transmise în direct pe Facebook, prin live streaming, secvențe din aventura ta subacvatică.

Ocupă foarte puțin spațiu

Modelul GoPro Hero 7 este foarte ușor și de dimensiuni mici, putând fi luat fără probleme în orice bagaj. Astfel, nu vei mai rata filmări amuzante din concediu, doar pentru că trebuie să te limitezi la un bagaj micuț, în care pui doar ce este esențial. Aparatul GoPro nu ocupă deloc spațiu, cântărește doar 116 grame, adică mai puțin ca unele modele de smartphone și este ideal inclusiv pentru înregistrări selfie, dacă ești vlogger sau dacă mergi singur într-o călătorie și nu vrei să rogi un străin să te filmeze.

Sursa foto:  

Poți filma în modul TimeWarp

Noul GoPro Hero 7 poate face filmări Time Warp, adică înregistrează un clip video la viteză foarte mare, „pe repede înainte” cum s-ar zice. Datorită sistemului avansat de stabilizare a imaginii, aceste filmări vor fi și foarte clare, stabile. În acest fel vei obține înregistrări cu efecte speciale care cu siguranță vor fi apreciate pe un blog de călătorie, dar nu numai. Poți vedea în tutorialul de mai jos cum să folosești acest mod inedit de filmare.

Face fotografii bune

Desigur, GoPro Hero 7 nu se poate compara cu un aparat foto profesional, dar face poze mai reușite ca un smartphone. Modelul are funcție care permite recunoașterea automată a fețelor și zâmbetelor, dar pentru asta trebuie setat modul SuperPhoto. Aparatul își va schimba automat setările, inclusiv balansul de alb, pentru a putea face fotografii cât mai clare. Rezultatele sunt foarte bune mai ales dacă lumina este destul de puternică și e activat și modul HDR.

În concluzie, merită să investești într-un GoPro Hero 7 dacă vrei o cameră video de buzunar foarte bună și rezistentă la apă. Calitatea înregistrărilor va fi clar superioară oricărui smartphone, iar aparatul este ușor de folosit și îți permite să obții filmări deosebite chiar și fără o editare ulterioară foarte elaborată.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata