Handicapul asiatic pe cornere-Ce este și cum vă puteți maximiza profitul

391

Ce este pariul de tip handicap asiatic pe cornere? Cum vă puteți maximiza profitul plasând un astfel de pariu? Cu tot mai multe piețe disponibile pentru jucători, este din ce în ce mai greu să le cunoașteți pe toate.  Și nici nu puteți ști cum le puteți folosi pentru a vă bucura de succes

În acest articol, vom arunca o privire asupra pariurilor de tip handicap asiatic care pot fi plasate pe cornere. De asemenea, vom dezvălui ce este handicapul asiatic și cum să profitați de această piață când pariați la Betano, de exemplu.

Ce este pariul de tip handicap asiatic pe cornere?

Pariul de tip handicap asiatic pe cornere reprezintă plasarea de pariuri pe cornere într-un meci de fotbal cu un handicap dat unei singure echipe.

După cum știți, există o gamă largă de piețe din care puteți alege atunci când pariați pe cornere. Iată doar câteva dintre opțiuni:

Numărul total de cornere (peste / sub)

Echipa care câștigă primul corner

Echipa care câștigă cele mai multe cornere

Jucătorul care va lua un corner

Și multe altele…

Puteți alege, de asemenea, să plasați aceste pariuri pe întregul joc sau le puteți plasa doar pe o repriză. Există o mulțime de piețe de pariuri pe cornere disponibile.

Handicapuri la pariuri

Uneori este o idee grozavă să adăugați un handicap unei echipe. Acest lucru merită mai ales dacă există o echipă favorită clară într-o confruntare.

Așadar, dacă echipa favorită joacă împotriva unei echipe mai slabe, ar fi o idee grozavă să-i oferiți un handicap pentru a face pariul mai interesant.

Nimeni nu vrea să parieze pe o favorită clară, iar cotele sunt, în general, foarte slabe, ceea ce înseamnă mai puțin profit pentru voi.

Prin adăugarea unui handicap la numărul de goluri marcate sau cornere echipei respective, se echilibrează nivelul de joc între cele două echipe.

Puteți adăuga un handicap la orice, dar la pariurile pe cornere, se va referi de obicei la un avantaj în ceea ce privește numărul total de cornere câștigate.

Așa că ați putea da echipei slabe 5 cornere de început. Acest handicap ar părea ceva similar cu -5 cornere echipa favorită.

În acest scenariu, echipa favorită ar trebui să câștige cu cel puțin 6 cornere mai mult decât echipa sslabă pentru a câștiga pariul.

După cum vedeți, acest sistem de pariuri echilibrează nivelul de joc între echipe și face pariurile  mult mai interesante.

Deci, care este diferența dintre un handicap normal și un handicap asiatic? Exemplul de mai sus este un tipic pariu cu handicap. Atunci când vorbim de cel asiatic, nu există atât de multe schimbări. Înseamnă doar că în cazul unei remize, miza voastră vă va fi returnată și pariul va fi nul.

Așadar, dacă pariați că echipa favorită va câștiga mai multe cornere decât echipa adversă și îi dați un handicap de 5 cornere și va continua să câștige același număr de cornere după handicap, pariul vostru este nul și casa de pariuri vă va returna miza. Este așa de simplu.

Așadar, acum că știți ce este pariul de tip handicap asiatic pe cornere, să vedem cum puteți profita de aceste piețe de pariuri.

Cum să profitați de pariurile de tip handicap asiatic pe cornere

Dacă sunteți ca majoritatea pariorilor, căutați întotdeauna modalități excelente de a câștiga mai multe pariuri pe fotbal. Același lucru se întâmplă și cu piețele precum pariurile de tip handicap asiatic pe cornere.

Deci, cum este posibil să câștigați pariuri de tip handicap asiatic pe cornere?

Primul lucru pe care trebuie să-l luați în considerare este cercetarea. Acesta este unul dintre cele mai importante sfaturi pe care ar trebui să le utilizați, nu doar la început de drum, ci și când aveți o bună strategie de pariere.

Acest sfat simplu vă oferă un avantaj față de pariorii care nu fac cercetări.

Concluzie

Deci, în general, merită folosite pariurile de tip handicapuri asiatice? Pe scurt, da, cu siguranță, ar trebui să folosiți astfel de pariuri. Este o modalitate excelentă de a vă combina strategia de pariere, ceea ce face ca întregul proces să fie mai interesant și mai plăcut.

Ba mai mult, puteți găsi adesea o valoare excelentă atunci când vine vorba de piețe precum pariurile asiatice. Mult succes!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata