Investiția în imobiliare, un trend ce se menține

Investiția în imobiliare este o practică cu rădăcini străvechi, întrucât s-a dovedit a fi una dintre cele mai profitabile tipuri de afaceri. La bază stă și cererea mare pe piața de profil, adică există un deficit de locuințe, mai ales dacă ne referim la anumite zone cu un potențial uriaș din punct de vedere al turismului.

O investiție în imobiliare permite ulterior recuperare de investiție prin închiriere de ce nu. Este genul de practică care permite proprietarului să exploateze opțiunea sa imobiliară, cât timp nu are interes personal de a locui în acea zonă. Cum sunt alese astfel de imobile? Pentru a locui personal, pentru a le oferi ulterior spre închiriere, imobilul în care se investește trebuie să fie amplasat strategic, să aibă anumite avantaje și desigur să atragă prin arhitectură și compartimentare.

Oferta imobiliară la malul marii

Pentru cei interesați să descopere un loc de vis, o amplasare mai mult decât strategică a unui cartier rezidențial localizat în Constanța, Santa Maria Bay este definiția perfecțiunii. Sunt vile actualmente disponibile atât pentru închiriere, cât și pentru vânzare. Complexul este nou și are la bază ideea de lux, de confort, stil arhitectural italian care să redea ceea ce orice proprietar are nevoie – plăcerea de a savura timpul petrecut în zona litoralului, opulența unui stil de viață sănătos până la urmă, datorită brizei marii.

Santa Maria Bay este un complex rezidențial ce cuprinde  vile de lux Constanta și aduce un concept inedit în atenția celor interesați. Construcțiile se definesc prin stil mediteraneean – italian, integrat perfect în contextul autohton. Spre exemplu, străzile poartă denumiri ale marilor nume de pe scena românească – Jean Constantin și Toma Caragiu.

Dincolo de planul imobiliar, dezvoltatorul a dorit cu certitudine să creeze starea de apartenență, să formeze o comunitate aici. Cartierul este prin urmare unul cochet, cu o amprentă personalizată să spunem. Este mai mult decat o casă, este un stil de viaţă!

Sunt 3 tipuri de vile, generoase în spațiu, de 320, respectiv 420 mp. Sunt dispuse pe trei niveluri, parter, etaj şi mansardă. Nu lipsesc nici terasele sau grădina spațioasă, cea care invită practic la relaxare și amintește de marele avantaj de a locui la vilă, când spațiul verde propriu este disponibil mai mult ca oricând. Panorama acestor vile este de amintit de asemenea pentru că este de altfel unul din motivele pentru care astfel de locații cuceresc pe cei care vin aici să se relocheze, să încerce și stilul de viață la malul mării.

Un astfel de concept poate deveni oricând o investiție imobiliară bună. Pentru cei cu interes personal, de a locui în zonă, sau care doresc sa experimenteze temporar această comunitate, creează conceptul ideal de cămin şi își dau seama că pot numi locația „acasă”. Nici nu este de mirare, pentru că rapid te integrezi în acest decor spectaculos, al naturii mai întâi de toate, cu vederea la malul mării și mai apoi cu locuința în sine. Vilele sunt moderne, au toate dotările, au stilul romantic italian perfect echilibrat cu gusturile moderne. Obloane interesante, candelabre bine alese și fiecare piesă de decor contribuie activ la crearea stării de bine și a confortului, când luxul răsfață.

De ce merită investiția în vilele de la Santa Maria Bay

Un astfel de concept imobiliar este unul nou și inedit pe piața românească. Zona este recent construită, are toate dotările și ține cont de un nivel de trai superior. Nimic mediocru, nimic doar ca să fie, alegerile au fost de la bun început cele de top. Cartierul este unul rezidențial, o comunitate restrânsă.

Un alt plus îl reprezintă desigur stilul de viață, cu potențial turistic. Chiar și dacă nu vă gândiți la acest mod de exploatare a imobilului, o vilă cu o așa panoramă este prețioasă, o perlă imobiliară ce nu își pierde valoarea. Zona nu are cum să scadă ca interes turistic.

O astfel de vilă permite un stil de viață stabil, o locație cu acces oricând la o minunăție de locație unde natura este demnă de admirat, indiferent de sezon. Dacă vă imaginați deja cum este să vă treziți cu privirea spre Marea Neagră, să admirați frumusețea acestui tablou, să vă bucurați de tot potențialul zonei, iar ideea de a investi în imobiliare este o idee bună, mai ales când ne referim la vilele Santa Maria Bay. Cei interesați pot descoperi oferta de vânzare sau închiriere în cadrul paginii oficiale – santamariabay.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata