Marelbo a dat startul reducerilor de primăvară

Veștile bune îți redau cheful de viață? E foarte bine, pentru că Marelbo propune reduceri de până la 60% la toată colecția de încălțăminte, timp de o lună de zile. Surpriza este cu atât mai mare cu cât aceste reduceri se aplică unui preț foarte mic, de producător, așadar este momentul oportun pentru a vizita magazinele în căutarea celor mai frumoși pantofi, care să întoarcă priviri.

Oferta este disponibilă în limita stocului și se adresează femeilor, bărbaților și copiilor. Bucuria este și ea cu atât mai mare, deoarece coincide cu venirea primăverii, momentul perfect pentru a te reinventa, pentru a începe noi proiecte sau pentru a-ți contura noile planuri de viitor.

Mergi în magazinele Marelbo și vezi ce îți recomandă specialiștii pentru sezonul în care tocmai am pășit. Pantofi sport în nuanțe îndrăznețe, pantofi eleganți cu elemente rafinate, pantofi casual cu design atractiv sau mocasini ușori și confortabili. Indiferent de modelul ales, te vei bucura întotdeauna de calitatea cu care Marelbo te-a obișnuit de-a lungul celor peste 35 de ani de existență. 

Pentru că prețul este tentant, nu ezita să adaugi garderobei modelele potrivite pentru primăvară, dar și pentru vară. Sandalele sunt vedetele verii, așadar, vezi ce model îți face „ochi dulci”. Colecția de vară este generoasă în sandale cu talpă joasă, extrem de confortabile și sandale elegante, perfecte pentru ținutele în care vrei să arăți și să te simți minunat. Prețul de la Marelbo permite mai multe perechi fără a te simți mustrată de conștiință. E normal să te bucuri de adevăratele oferte, care fac orice încercare mai ușor de depășit. 

Pentru că sezonul cald este abia la început, îți recomandăm să acorzi atenție și categoriei de pantofi sport barbati, unde vei găsi cele mai frumoase și confortabile modele. Îi poți include în tot felul de ținute, atât casual, dar și sport și te vor însoți indiferent unde vei merge. Poartă-i cu succes la munte, la mare, la plimbări lungi prin oraș sau pur și simplu când vrei să te îmbraci lejer și comod. Pantofii sunt realizați din 100% piele naturală, astfel încât sunt comozi, rezistenți și te vei bucura de ei mulți ani de acum înainte. 

Descoperă reducerile la toată gama de încălțăminte și curele, valabile până la data de 22 aprilie și alege să susții un meșteșug cu tradiție.

Iată principalele motive pentru care să vizitezi chiar acum site-ul Marelbo:

  • Prețurile sunt avantajoase, de producător. Iar reducerile se aplică acestui preț;
  • Modelele sunt moderne și foarte comode, realizate din piele naturală, atât exterior, cât și interior;
  • Procedura de retur este simplă. Așadar, fără bătăi de cap în cazul în care vrei să dai pantofii retur;
  • Varietate și culoare. Modelele de la Marelbo au un design foarte atractiv, îmbunătățit în mod constant;
  • Gamă extinsă de mărimi, de la 25 până la 47. Mărimile atipice nu mai sunt acum un factor de stres;
  • Livrarea este rapidă prin intermediul firmelor de curierat, cu posibilitatea plății ramburs.

 

Primăvara este anotimpul schimbărilor. Fă primul pas cu Marelbo! Susține economia românească cumpărând încălțăminte de calitate la prețuri de fabrică.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata