NightProwl Studio vorbește despre potențialul pe care îl deține capitala pentru industria de videochat

Suntem martorii unor vremuri tulburi, instabile, pline de conspirații, incertitudini și acuze. Tot acest haos contemporan, care împlinește deja un an de la declanșare, a dus la un dezechilibru economic incontestabil și foarte greu de reclădit, conform specialiștilor în economie.

Nu mai este nicio noutate faptul că mulți oameni și-au pierdut locurile de muncă. Nu mai este niciun mister faptul că, în scurt timp, dacă lucrurile vor continua pe această pantă descendentă, șomajul va crește covârșitor.

Printre cei mai afectați se numără și tinerii, în general studenții, care nu mai au aceeași posibilitate de a se angaja, mai ales că sunt puține joburi entry level unde nu se cere un minimum de experiență.

Bucureștiul este metropola cu cele mai multe facultăți din țară, ceea ce înseamnă că numărul de studenți este foarte ridicat în această regiune a țării. Mulți studenți au ales să rămână în capitală pentru posibilitățile multiple de locuri de muncă pe care le oferă capitala față de alte orașe sau regiuni ale țării. Fiind atât de mulți tineri, piața muncii este destul de mare și atractivă pentru multe companii, printre care și pentru una dintre cele mai profitabile industrii, videochatul.

Cel mai bun studio de videochat din Europa, NightProwl Studio, se poate mândri deja cu 2 mega studiouri de videochat în București în care modelele fac lunar zeci de mii de dolari, plus alte două studiouri în Galați și în Iași.

Analizând constant piața forței de muncă și fluctuațiile ei, studioul de videochat din București, NightProwl Studio, extinde posturile disponibile și anunță recrutarea unui număr cât mai mare de modele de videochat.

Potențialul pe care îl deține industria de videochat în acest moment este văzut de către echipa NightProwl Studio drept o șansă oferită tinerelor către o viață mai bună și mai liniștită.

Este normal ca oamenii să se reprofileze și nu vrem să fim înțeleși în mod eronat. Studiourile de videochat nu profită de pe urma pandemiei, fiecare este liber să aleagă ce meserie dorește să facă în această viață și pentru cât timp dorește să o facă, noi doar ne prezentăm oferta de angajare și beneficiile aferente. Orice model începător sau cu experiență în domeniu este așteptat cu brațele deschise pentru un interviu.” – declară un reprezentant NightProwl Studio.

Cu toate acestea, reprezentanții NightProwl Studio pun accent pe concepția greșită pe care o are o bună parte din populația României despre videochat .

Din păcate, în România, videochatul nu este văzut cu ochi buni, deși multe persoane ar dori încasările modelelor noastre. Meseria de model de videochat trebuie să fie privită ca o oricare altă meserie. Videochatul este în fond o artă, un cumul de arte supreme – arta seducției, arta conversației, arta feminității, arta frumosului. Nuditatea în artă nu ar trebui să fie privită cu ochi răi și trebuie să amintim că, până la urmă, din orice formă de artă se încasează foarte mulți bani.” – declară un reprezentant NightProwl Studio.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata