Produse inovatoare de slăbit – corsetele modelatoare de la Clessidra

Cunoscute atât ca lenjerie modelatoare, cât și după denumirea de corsete de slăbit, produsele care vizează subțierea taliei și definirea uneia de dimensiuni optime reprezintă o atracție pentru publicul feminin din prezent. Într-o lume în care timpul este o resursă deosebit de prețioasă și pregătirea unor mese sănătoase o necesită întocmai pe aceasta, majoritatea se confruntă cu problemele de greutate. Reducerea masei de grăsime nu reprezintă o misiune tocmai ușoară, mai ales în cazul unui stil de viață sedentar.

Nu este însă nici una imposibil de realizat. În fapt, cu determinarea corespunzătoare, îmbinând un stil alimentar, antrenamente și un corset de slăbit eficient, oricine își poate defini o talie de viespe, redobândind viața socială de dinainte. O astfel de schimbare vine cu avantaje mai ales pe partea de sănătate. Întrucât numeroși factori contribuie la deteriorarea sa, conducând la apariția unor afecțiuni complexe, combaterea lor realizând o modificare de proporții în obiceiurile zilnice este salvatoare.

Clessidra este un magazin online specializat în articole de lenjerie modelatoare, corsete, dar și alte produse vestimentare deosebite, care întâmpină nevoile unui public variat vizavi de combaterea kilogramelor în plus.

Corsetele modelatoare de la Clessidra și recomandările specialiștilor în alegerea celui potrivit

Aceste produse inovatoare, deși sunt deosebit de eficiente, numai alese corect vor oferi rezultatele dorite. Rolul principal pe care îl îndeplinesc este de a combate celulita și de a arde grăsimile din zona taliei, încă de la prima purtare. Se impune purtarea corectă și constantă pentru a atinge obiectele stabilite.

Iată care sunt acele detalii care vor face diferența în rezultatele pe care fiecare reprezentantă feminină le va obține în urma purtării acestui articol de modelare corporală.

  • Tipul materialului utilizat în confecționarea corsetului

Contează materialul atât în ceea ce privește confortul la purtare, în contact cu pielea, cât și durabilitatea, respectiv eficiența pe care o va prezenta corsetul în procesul de slăbire. Este recomandată purtarea zilnică, deci sunt criterii neapărat de bifat. Produsele propuse în portofoliul Clessidra sunt reprezentate de o gamă vastă de opțiuni, având la bază fibre flexibile și elastice, care să favorizeze o mișcare lejeră pe durata purtării. Mai mult decât atât, fie că este vorba despre latex, neopren sau alte fibre, acestea asigură pielii posibilitatea de a respira, prevenind cu succes efectele neplăcute pe care o transpirație abundentă le-ar putea avea asupra sănătății acesteia.

  • Măsura coresetului de modelare corporală ales

Pe www.clessidra.ro sunt disponibile corsete în mărimi variate, specifice sau universale, după model. Potrivit specialiștilor, numai prin alegerea modelului în măsura potrivită vor apărea rezultatele dorite, respectiv prin purtarea constantă a acestuia. Acest accesoriu vestimentar modelator se prezintă sub design-uri simple, dar complexe, care să asigure transparență deplină la purtare.

Astfel, corsetul trebuie să fie potrivit în ceea ce privește dimensiunile. Prea mic nu este deloc recomandat întrucât presiunea pe care o va exercita asupra organelor va fi una prea mare și ar putea conduce la afecțiuni diverse. Simptome care trădează o alegere neinspirată sunt furnicăturile și amorțelile locale, datorate compresiei exagerate a nervilor. Nici sângele nu va mai circula corespunzător în acest caz.

De asemenea, un model prea mare este inutil pentru că nu avea nici un efect – trebuie să existe o anumită intensitate a presiunii pe care o exercită în zona abdomenului.

  • Forma sub care se prezintă corsetul modelator

Forma poate să difere de la un producător la altul. Poate fi astfel vorba despre cele cu chilot și talie înaltă,  dar și cele până sub bust, fără chilot sau care vizează compresia altor zone ale corpului precum picioarele si fesele.

Care sunt recomandările specialiștilor Clessidra vizavi de purtarea corsetelor modelatoare?

Indiferent de ținuta abordată, prezența corsetului trebuie să fie insesizabilă. Numai cele realizate din materiale calitative, cum sunt cele oferite de magazinul menționat, vor asigura o transparență suficientă pentru a nu trăda prezența lor în outfit-urile de orice fel, mai ales când vine vorba despre cele mulate pe corp, cum sunt rochiile elegante.

Pe termen scurt, un corset modelator prezintă avantajul că maschează cu succes masa inestetică de țesut adipos în exces, ceea ce oferă reprezentantelor feminine o încredere mai mare în propriile persoane. Pe termen lung, avantajele oferite de aceste articole de lenjerie sunt deja bine cunoscute.

Cele interesate să realizeze o investiție în acest sens și totodată în sănătatea lor întrucât corsetul ajută și la corectarea posturii, găsesc soluții variate, la costuri accesibile pe clessidra.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata