Propriul business cu investiție inițială zero și un venit de 60.000 de lei în 2 săptămâni!

Tot mai mulți tineri își doresc să aibă propriul business în detrimentul statutului de angajat. Însă, dacă ai 20 de ani și părinții nu îți pot pune la dispoziție un fond care să te ajute să îți deschizi propria afacere, este dificil să susții o investiție inițială care să îți deschidă calea către antreprenoriat.

Tot mai multe tinere aleg să lucreze într-o industrie în continuă dezvoltare, în care investiția lor inițială este inexistentă, iar sumele acumulate în cadrul activității de model le permit să își deschidă propriile afaceri.

Fii model independent

Ca model independent nu ai grija investiției inițiale, deoarece atunci când activitatea se desfășoară la un studio profesionist de videochat din București, studio-ul se ocupă de acest aspect. Pentru a avea succes rapid, un model are nevoie de un look impecabil, o cameră decorată după standardele cerute de site-urile de profil, un portofoliu foto / video de cea mai bună calitate, promovare online și un training eficient.

Ana Maria are 24 de ani și este model independent de aproximativ 1 an. A studiat design-ul interior și își dorește o afacere în acest domeniu. Momentan este model independent la Rich Girls Studios Bucuresti și câștigă peste 100.000 de lei lunar!

Niciun alt job nu mi-ar fi adus câștigurile pe care le obțin la Rich Girls Studios. Să fii model independent este un extraordinar punct de pornire pentru propria afacere. Nu doar pentru că îți oferă posibilitatea să ai proprii bani pentru a-i investi în business-ul pe care ți-l dorești, ci și pentru că este un mediu care te ajută să fii organizată, să respecți un program, să urmărești niște obiective și să relaționezi cu ușurință cu diferite tipologii de oameni!”, mărturisește Ana Maria.

Câți bani câștigă de fapt un model independent?

În prima jumătate a lunii octombrie, Ana Maria a înregistrat câștiguri din videochat de peste 60.000 de lei. Însă drumul către un astfel de venit înseamnă perseverență, dorința de a învăța lucruri noi și de a-ți îmbunătăți cultura generală, efort, seriozitate și ambiție.

Să fii model independent într-un studio de videochat este asemănător cu a avea propria afacere. Fiecare zi presupune consecvență, iar câștigurile depind de gradul de implicare al modelului. La fel ca în cazul unei afaceri, dacă nu muncești nu câștigi.

Cum ajunge un model independent la astfel de venituri?

Cu investiție, bineînțeles, după cum explică Ana Maria. Studio-ul investește financiar, iar modelul investește timp.

Ce presupune investiția studio-ului? Spre exemplu, la Rich Girls Studios – unde Ana Maria este model – orice tânără care își dorește o carieră în videochat beneficiază gratuit de servicii de înfrumusețare: extensii gene 2D sau 3D, make-up, coafură, solar și manichiură. Au parte de ședințe foto / video gratuite făcute de profesioniști în domeniu, care știu să le aducă în prim plan calitățile. În plus, pot opta pentru ținute din garderoba studio-ului sau chiar ajutor financiar pentru operații estetice. Pentru modelele din provincie, care vor o relocare în capitală, studio-ul oferă cazare gratuită.

De asemenea, Rich Girls Studios a conceput cel mai performant sistem de training, prin care fiecare model are parte de strategii personalizate de promovare online, consiliere individuală din partea celor mai experimentate trainerițe și strategii personalizate de fidelizare a membrilor.

De cealaltă parte, tinerele trebuie doar să fie serioase și ambițioase și să își dorească să obțină câștiguri mari.

Eu am văzut de la început cariera de model ca o pregătire pentru viața de antreprenor pe care mi-o doresc. Și acest lucru m-a ajutat nu doar financiar, ci și în ceea ce privește dezvoltarea mea personală și profesională. La Rich Girls Studios am avut parte numai de profesioniști, care m-au îndrumat tot timpul!”, povestește Ana Maria!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata