Timpul înseamnă bani – cum pot fi realizate programările la saloanele de beauty pentru maximă eficiență de timp

23

Stailer și-a propus să eficientizeze tot ce înseamnă programări la saloane în 2021! Comunitatea sa prinde deja contur, Stailer fiind platforma online disponibilă acum în Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca și Iași. Expansiunea continuă până când va fi acoperită toată raza țării, spre bucuria utilizatorilor.

 

Acum este mai simplu ca oricând să te programezi la salonul de interes pentru tine. Nu trebuie să mai pierzi timp dând telefoane pentru a verifica disponibilitatea anumitor saloane. Tu ești cel responsabil de programarea ta: tu alegi ora și data la care vrei să aibă loc, iar Stailer îți va înșirui rezultatele din orașul tău!

 

Realizează programări gratuite la orice oră din zi și din noapte!

 

Stailer este o platformă 100% gratuită. O poți folosi oricând, la orice oră din zi și din noapte și nu ai niciun fel de restricție vizavi de numărul de programări pe care le poți face – acestea sunt nelimitate.

 

Mai mult decât atât, stailer.ro îți oferă și posibilitatea de a anula orice fel de programare, totul fără prea multe complicații. Ești mult mai avantajat dacă îți creezi un cont de client, căci ajungi cu o mai mare ușurință la lista programărilor deja efectuate.

 

Stailer poate fi folosită în 3 moduri: filtrând rezultatele în funcție de serviciul de interes, în funcție de salonul pe care îl preferi sau în funcție de stilistul preferat. Asta înseamnă că prin intermediul acestei platforme online nu este neapărată nevoie să ieși din confortul propriilor obiceiuri. Așadar, poate că stilistul tău folosește deja Stailer, iar ție îți va fi mult mai ușor să intri în contact cu el.

 

Ce beneficii ai dacă folosești Stailer?

 

În primul rând, Stailer înseamnă timp economist. Atunci cand cauti un salon pentru a te tunde in Timisoara ca femeie, este adesea destul de supărător să nu găsești o oră liberă la data în care tu îți dorești programarea. În cazul în care vorbim despre o urgență, nici nu se pune îndoiala că ai putea amâna lucrurile și trebuie să găsești repede o soluție.

 

Cu Stailer este totul simplu și rapid: tu alegi ora și data la care vrei să te tunzi la unul dintre saloanele de top din Timișoara.

 

În al doilea rând, vorbim de beneficii și pe partea de diversitate a serviciilor. Folosind Stailer, îți poți face o programare nu doar la tuns, ci și la coafat, vopsit, manichiură și pedichiură, make-up, epilare, masaj, cosmetică, pensat, dar și tratamente pentru păr.

 

Un alt mare beneficiu cu care intri în contact atunci când folosești Stailer se referă la faptul că poți descoperi noi stiliști din apropierea ta. Poate că cel cu care colaborezi în momentul de față nu te mai mulțumește pe deplin, sau nu are mereu timp de nevoile tale, așa că ai putea încerca Stailer pentru a descoperi alte mâini profesioniste pe care te poți baza. O mulțime de stiliști te așteaptă să le descoperi talentul!

 

Pentru când întâmpini neclarități în ceea ce privește utilizarea platformei Stailer, poți lua legătura cu personalul: support@stailer.ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata