Top 10 cele mai bune boxe auto 2019

Românii investesc în boxe auto de calitate, ei sunt interesați de astfel de produse și de cei mai mari producători de pe piață. În ultimii ani, producătorii au dorit dezvoltarea modulelor de sunet, pentru a obține boxe auto de cea mai bună calitate.

Care este cea mai bună boxă auto pentru mașină în anul 2019? După părerea specialiștilor, care au testat calitatea audio și volumul multor tipuri de difuzoare ce pot fi folosite pentru a completa sistemul audio al mașinii, cele mai bune produse de acest fel trebuie să aibă caracteristici și parametri de folosință excepționali: o calitate excelentă a sunetului, un bas impresionant, construcții tehnologice inovatoare.

Top cele mai bune boxe auto 2019:

 • Alpine Type-S/SPS-619 care este un produs excepțional, are performanța audio 10, calitatea generală a sunetului A+
 • Polk MM692 care este un difuzor foarte bun, are performanța audio 9.5, calitatea generală a sunetului A
 • Pioneer PRO TS-6900PRO care este un produs de calitate înaltă, are performanța audio 9.5, calitatea generală a sunetului A
 • Infinity Reference X 9623ix care este un produs ideal pentru mașini, are performanța audio 9, calitatea generală a sunetului A-
 • Pioneer A TS-A6996R care este un difuzor auto de calitate înaltă, are performanța audio 7.5, calitatea generală a sunetului B
 • Rockford Fosgate Prime R169X3 este un produs de calitate superioară cu tweeter integrat, sunetul este foarte clar
 • Kenwood KFC-6995PS are difuzoarele foarte puternice, design eliptic, patru tweetere, grile detașabile
 • JBL GTO GTO939 are o calitate medie a sunetului, sensibilitate 94 dBs, puterea de ieșire de 100-300 wați
 • Boxele Kicker KS 6 x 9 care au caracteristici de durabilitate foarte bune, au grile de prevenirea daunelor, puterea de ieșire de 150-300 wați, 3 căi de woofere și tweetere
 • JL Audio Evolution C2-690tx este un produs de calitate înaltă, cu performanță audio bună, puterea de ieșire de 70-225 wați.

Boxele auto nu se aleg oricum, se ține cont de anumite caracteristici, ele fiind partea principală a unui sistem audio. Prin urmare boxele se aleg cu atenție, după ce vezi oferta pe piață și analizezi modelele, prețurile, după ce citești mai multe păreri pro și contra.

Contează și locul de amplasare a boxelor, unele modele au anumite particularități ce țin de acest aspect. Cel mai important lucru în alegerea boxelor este calitatea sunetului, astfel de produse se diferențiază din punct de vedere acustic. Cei care doresc să aibă o calitate a sunetului foarte bună achiziționează produse de calitate înaltă, sau decid să cumpere și un amplificator alături de un generator de sunet.

Prețul este un criteriu în alegerea boxelor. Oamenii țin cont de preț când aleg boxele auto. Desigur contează și tehnologia, să fie un produs de bună calitate. Și totuși, majoritatea oamenilor nu aleg cele mai performante produse, deci sunt interesați de aspectele tehnologice. Mulți preferă boxele cu subwoofer și tweener care au un efect surround, o calitate bună a sunetului. Sunt boxe care au canale de difuzare separate pentru sunetele de frecvențe înalte și cele de frecvențe joase. Au difuzoare subwoofer și difuzoare tweeners, astfel se creează acea senzație că sunetul vine din toate direcțiile.

Boxele se aleg și în funcție de dimensiunile lor, de adâncimea de instalare. Boxele trebuie instalate în interiorul autoturismului, iar uneori, din cauza dimensiunilor pe care le au, poate să fi nevoie de anumite improvizații. Locașurile pentru boxe pot fi mai mari sau mai mici, iar boxele pot avea diametrul de 10-13 cm. Sunt boxe care au dimensiuni standard, respectiv de 16.5 cm diametru.

Aici poți vedea o gamă de boxe auto, carcase pentru boxe, accesorii de montaj din materiale plastice sau din MDF, accesorii acustice pentru acoperire față carcasă difuzor, dar și alte produse și accesorii din gama: surse de sunet, car audio, surse de lumină, fire și cabluri, etc.

Sunt și alte accesorii auto și gadget-uri pe care poți să le iei cu tine în mașină, în drumeții: telefoane, căști bluetooth, huse smartphone-uri, car kit wireless cu bluetooth, proiector informații cu display pentru durată și viteză pe parbrizul mașinii, modulator free bluetooth, gadget auto cu umidificator și difuzor auto cu aromă purificator și altele.

Cele mai populare brand-uri la boxe de mașină sunt Pioneer, Sony, Blaupunkt, Akai și altele. Multe dintre acestea se pot cumpăra în magazinele din România, de pe site-urile care comercializează astfel de produse pe Internet. Boxele de brand se pot achiziționa și online de pe amazon.com, walmart.com.

Cele mai importante sisteme de sunet auto diponibile pe piață sunt:

 • Bang & Olufsen de la mașinile Audi
 • Harman Kardon de la BMW și Mini
 • Meridian Surround de la Jaguar și Land Rover
 • Beats de la mașinile Fiat Chrysler și autovehicule Jeep
 • Dynaudio de la mașinile Volvo, Passat, Golf GTI și Volkswagen.

Potrivit specialiștilor acestea sunt cele mai complete sisteme de sunet pentru autovehicule. Sunt fabricate din materiale de calitate premium și au caracteristici excepționale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata