Vrei să faci cumpărături ACUM și să plătești mai târziu? Se poate!

Ți s-a întâmplat vreodată să găsești la promoție un produs pe care ți-l doreai de mult, dar să nu poți să-l cumperi din simplul motiv că nu ai avut suficienți bani în momentul acela? Astfel de situații nu sunt o raritate și dacă nu ai de la cine să te împrumuți imediat, ratezi ocazii importante și în final ajungi să plătești mai mult. Dar, din fericire, chiar dacă nimeni nu îți sare în ajutor, poți să te descurci și pe cont propriu dacă folosești Mokka, un card special pe care îl poți folosi la cumpărături.

Cum să faci cumpărături într-un mod inteligent?

Pentru a nu mai lăsa oportunitățile să treacă pe lângă tine, ia-ți un card Mokka și cumpără tot ce îți dorești, atunci când îți dorești. Mokka este un card cu ajutorul căruia poți plăti direct în magazin sau prin aplicația mobilă, solicitând un avans pe care îl returnezi mai târziu, pe o perioadă de câteva luni, după o schemă de plată pe care o alegi după bunul plac, în funcție de ceea ce te avantajează.

Ratele vor trebui plătite până la o anumită dată scadentă. Dar dacă vrei să le plătești mai repede, poți să le plătești tot prin intermediul aplicației online, accesându-ți contul personal.

În România, există zeci de magazine partenere Mokka, ce acceptă plata prin acest tip de carduri. Pentru a primi un card Mokka nu ai nevoie decât de cartea ta de identitate și un telefon mobil, iar formularul de înregistrare îl poți completa online, dând click pe suma afișată pentru produs, sau după ce ai adăugat produsul dorit în coșul de cumpărături. După înregistrarea tuturor datelor cerute în câmpurile libere, vei primi un SMS pe telefonul mobil care conține un cod unic de confirmare pe care trebuie să-l introduci în aplicație. Și asta este tot!

E simplu, dar dacă tot ți se pare complicat, mai trebuie să știi că procesul de plată se simplifică radical după efectuarea primei plăți prin intermediul aplicației Mokka. După această primă plată, data viitoare când cumperi online nu mai trebuie să introduci niciun fel de date, ci doar numărul de telefon pentru a primi codul de confirmare.

De ce să optezi pentru un card Mokka?

Indiferent dacă ești pasionat de cumpărături sau nu, ai toate motivele pentru a opta pentru un card Mokka! Așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, cardul Mokka te salvează din situațiile dificile în care vrei un anumit produs imediat, dar nu ai suficiente fonduri pentru a-l achiziționa. Astfel, cardul Mokka te ajută să beneficiezi de cele mai bune oferte din magazine și să cumperi inteligent, alegând perioadele de reduceri, chiar dacă ai bani sau nu.

Tot cardul Mokka este salvarea ta de sărbători, atunci când vrei să faci un cadou deosebit unei persoane dragi, dar mai ai ceva de așteptat până la ziua de salariu. Dacă până acum din pricina banilor evenimentele speciale și aniversările erau pentru tine într-un motiv de stres, cu Mokka vei reuși în sfârșit să te bucuri de ele așa cum meriți!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata