CN APM SA Constanţa , în topul mondial al celor mai performante companii de transporturi şi servicii portuare

13

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” (CN APM) SA Constanța a fost inclusă în Raportul Plimsoll Top 400, publicație britanică ce analizează performanța financiară a celor mai mari companii din industria transporturilor și serviciilor portuare la nivel global.

„CN ‘APM’ SA figurează printre cele mai performante companii din industria transporturilor și a serviciilor portuare, datele analizate fiind cele înregistrate în anii 2012, 2013 și 2014. Au fost remarcate rezultatele financiare, respectiv cifra de afaceri și profitul în creștere constantă, peste media obținută în domeniul analizat. Astfel, marja de profit înainte de impozitare a crescut de la 14,7% la 28% în 2013, în condițiile în care media industriei a fost de 4,5%”, a informat joi, printr-un comunicat remis presei, directorul general al CN APM, Valeriu Nicolae Ionescu.

Acesta a menționat că, potrivit Raportului Plimsoll, CN APM SA Constanța se află în Top 50 companii listate ca „Cel mai bun partener comercial” (locul 21), în ceea ce privește Valoarea Adăugată, dar și ținând cont de Profitul Comercial.

„Rapoartele Plimsoll sunt utilizate pentru a evalua atractivitatea companiilor din domeniu, pentru a avea o imagine completă a pieței de profil și a identifica companiile de succes în vederea încheierii de parteneriate de afaceri. Înființat în 1987, Plimsoll Publishing Limited a devenit unul din principalii analiști în domeniul financiar din întreaga lume, atât în Marea Britanie, Franța, Spania, cât și în Asia”, a informat directorul general al CN APM Constanța. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata