Transplantul de păr în România – procedură care salvează mai mult decât aspectul pacientului

51

În România transplantul de păr poate fi realizat într-o clinică bucureșteană dotată ca cele din străinătate. Pentru cei care nu știu, aici au trecut pragul mii de pacienți, atât din țară, cât și din afară. Practic Dr. Felix Hair Implant a punctat și mai bine pe harta lumii capitala României. Vestea s-a dus despre echipa acestei clinici mai cu seamă pentru că oferă servicii la standarde europene și tehnica aplicată este una modernă, de tip Q-FUE.

În cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant pacienți au fost și nume mari de pe scene showbiz-ului românesc. Asta pentru că tehnica de implant de par este în favoarea pacientului, mai puțin invazivă decât varianta clasică. Și dacă vă gândiți cât de rentabilă este intervenția, atunci trebuie să vă puneți în locul celor care suferă de lipsa părului încă de la vârste timpurii. Să ai chelie înainte de 30 de ani, să ai sprâncene șterse sau barbă puțină spre deloc, să suferi de alopecie înseamnă totodată un deranj vizual, cât și o problemă estetică ce nu poate fi corectată altfel.

Implantul de păr, singura cale cu efect permanent

Desigur, nu vă poate garanta nimeni că pe termen lung, peste ani părul nu va mai cădea niciodată. În funcție de ceea ce a declanșat masiva cădere de păr încât să ajungă pacientul la chelire trebuie corectată după caz. Însă pentru a restabili podoaba capilară nimic altceva nu vă poate ajuta decât un transplant de par.

Concret, o astfel de procedură se desfășoară în câteva ore bune sub lupa medicului. Acesta va recolta firele de păr din zona occipitală și le va reimplanta în zonele necesare, în unghiul dorit. Q-FUE este tehnică de precizie, manuală, ce prelungește durata unei intervenții, dar și care asigură o mai mare reușită a intervenției și minim disconfort pentru pacient. Acesta nu va sângera, nu va avea cicatrici. Să înțelegeți diferența, clasica variantă de implant de păr presupunea tăiere de scalp, deci automat o metodă agresivă. Grație tehnicii Q-FUE și a medicilor bine pregătiți pentru a o pune în aplicare, nu mai vorbim despre acest gen de intervenție.

Cât costă o astfel de intervenție?

Un avantaj major pentru pacienții din țară este că nu vor mai trebui să se deplaseze din țară, nu mai au costuri legate de transport și cazare în căutare de servicii medicale la standarde înalte. În cadrul clinicii Dr. Felix Hair Implant acest tip de intervenție are loc în condiții medicale așa cum numai în străinătate găsiți. Costurile variază, pentru că procedura în sine depinde de gravitatea fiecărui caz.

Pe scurt, aveți soluții de finanțare – sistem de rate. Costurile sunt variabile, dar o estimare de preț o obțineți după cel puțin o întrevedere cu medicul specialist, care evaluează cazul. Dacă nu sunteți din capitală, nu sunteți în țară, puteți solicita și consultația online. Detalii complete veți regăsi în pagina oficială.

Contact:

+40 720 254 368

Șos. Nordului Nr. 102G, Sector 1, București, România