O alternativă mai bună decât depozitele bancare – Alăturați-vă fondurilor de lichiditate Dexvers pentru a vă tripla banii!

54

Bursa românească de criptomonede Dexvers și-a deschis pool-urile de lichiditate de Faza 1, oferind 200% APY pentru oricine contribuie.

 

Indiferent dacă dețineți USDC sau vreți să investiți in această criptomonedă, puteți să o cumpărați si să contribuiți , dar rețineți că aceste stimulente vor dura doar până la sfârșitul fazei 1 – când proiectul își umple fondurile de lichiditate cu tokenuri în valoare de 1.000.000 USD.

 

Ce înseamnă 200% APY? Dacă investiți 10.000 USDC, după un an, veți primi, pe lângă investiția inițială, 100.000 de tokenuri DXVS din APY.

 

Prin comparație cu tradiționalele depozitele bancare, de unde obțineți 0,8-1,5% APY, ceea ce înseamnă că un depozit de 10.000 USD se finalizează la termen cu 10.150 USD după 1 an, câștigând doar 150 USD în acest proces.

 

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre Dexvers Zero G Liquidity Pools, vizitați site-ul lor – AICI. Pentru cei care știu deja cum funcționează pool-urile de lichiditate și sunt interesați să profite de această oportunitate, o puteți face, vizitând platforma Dexvers – AICI.

Despre Dexvers

Bursă criptografică descentralizată bazată pe rețeaua Polygon, Dexvers caută să schimbe spațiul DEX, prin crearea unui univers complet de schimb descentralizat. Dexvers oferă caracteristici standard, cum ar fi staking și farming, dar își îmbunătățește oferta cu analize superioare freemium, servicii pentru clienți de elită, trading wizard, precum și o opțiune de a vă transforma tokenurile nelistate lichide și programul RAILS – permițându-vă să vă folosiți de bunurile din lumea reală, pentru a obține un venit cripto pasiv.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata