Cele mai bune case de pariuri online pentru mobil

In Romania sunt disponibile foarte multe case de pariuri online insa nu toate iti pun la dispozitie si cele mai bune platforme pentru versiunea mobila. In acest articol iti propunem top case de pariuri online la care poti paria in siguranta de pe mobil. Sunt mai multe aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand pariezi de pe mobil. Fii foarte atent la ce agentie deschizi un cont:

1.Sa aiba un site optimizat pentru versiunea mobila;
2.Sa aiba o oferta similara cu cea de pe PC;
3.Sa ai acces rapid la metodele de depunere/retragere;
4.Sa ai parte de bonusuri speciale pentru pariurile pe mobil;
5.Oferta atractiva pentru pariurile live;
6.Acces la streaming live pentru pariurile de top.

Cele mai bune case de pariuri online disponibile si pe mobil sunt:

UNIBET

Casa de pariuri sportive online Unibet ofera o aplicatie numita „Unibet Sports Betting” cu ajutorul careia poti sa fii conectat la contul de jucator de oriunde si oricand. Aplicatia poate fi descarcata pe device-urile ce foloseste Android si iOS. Cu ajutorul aplicatiei Unibet ai acces rapid pe mobil la toate pariurile pre-meci si live din oferta operatorului, cote foarte bune la evenimentele de top si streaming live pentru peste 30.000 de evenimente lunar.

NETBET

Netbet este una din cele mai populare platforme de pariuri online. Este disponibil si pe mobila direct in browser sau pe aplicatia Netbet pe care va recomandam sa o descarcati doar de pe site-ul operatorului. Se poate instala rapid pe Android sau iOS. Aplicatia NetBet ofera acces la peste 5.000 de evenimente live in fiecare weekend, posibilitatea de a paria pe peste 25 de sporturi din intreaga lume, acces la pietele rapide si la mii de transmisiuni live direct pe telefon.

BETFAIR

Este singura platforma din Romania care permite si pariurile tip Exchange. Pentru versiunea mobila utilizatorii pot opta intre aplicatia Betfair Sportsbook si Betfair Exchange. Ambele platforme de pariuri sportive online ofera accesul la toate pariurile disponibile zilnic si pe PC, posibilitatea de a primi notificari live cu privire la starea biletelor, transmisiuni live din peste 10.000 de evenimente anual si acces rapid si simplu in orice categorie.

Pariaza responsabil si cu moderatie!

Sursa: PlayWin.ro
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata