Cum să participi la concerte achiziționând NFT-uri

100

Trăim într-o perioadă în care tehnologia se îmbunătățește în fiecare secundă și este esențial să ținem pasul cu aceasta. Atunci când ne dorim să participăm la evenimente, vrem să obținem maximum de experiențe plăcute și acesta este probabil unul dintre motivele pentru care firmele au început să organizeze evenimente exclusiviste folosind NFT-urile.

Cu siguranță mulți dintre voi ați auzit până acum de NFT-uri si de „vibe-ul” creat in jurul lor, dar pentru cei care nu au auzit despre acestea, dorim să oferim câteva informații.

NFT-ul este acronimul termenului de NonFungible Token. Acesta este un activ financiar reprezentat de o formă de artă: imagini, muzică, videoclipuri și chiar obiecte din jocurile video.

Acesta este unic, neexistând două la fel. Unicitatea NFT-urilor reprezintă și principalul lor atu – și anume faptul că în timp, pe baza regulilor referitoare la cerere și ofertă, valoarea lor va crește.

Așa cum criptomonedele au devenit tot mai tangibile odată cu trecerea timpului, așa și NFT-urile au devenit tot mai ușor de utilizat.

Acum, poți participa la evenimente exclusiviste fără a fi nevoit să scoți niciun ban din buzunar, folosind NFT-uri cu ajutorul Future Trip.

Future Trip este un proiect românesc care își propune să revoluționeze industria entertainment-ului. Acest proiect dorește să fie o punte între tehnologia blockchain si industria de evenimente, oferindu-le oamenilor experiențe de neuitat.

Future Trip plănuiește lansarea a 1000 de NFT-uri, care să ofere posesorilor de token-uri non-fungibile intrări la evenimente exclusiviste.(plata se face online cu cardul, procesatorul de plati fiind NETOPIA)

Primul eveniment va fi chiar la Timisoara, în perioada 24-26 iunie, unde vor fi prezenți invitați cu renume din industria muzicii, precum Stella Bossi, care va fi prezentă pentru prima dată în România, Anna Tur, JUST2, Nusha, DU MAD, Alex Kenn.

Un lucru extrem de important la Future Trip este modul in care poți achiziționa NFT-urile, modul în care poți planifica întâlnirile cu DJ-ii preferați, în care poți achiziționa merch-ul, în care poți avea acces la anumite seturi înregistrate de evenimente.

Bineînțeles că poți alege NFT-ul care ți se potrivește! Poate dorești să ai parte de o experiență VIP și atunci achiziționezi un NFT VIP SUPER RARE, sau poate dorești să achiziționezi doar un token pentru un singur eveniment. Alegerea îți aparține! (detalii despre tipurile de NFT-uri Future Trip gasesti pe site-ul oficial) Dar, indiferent de tipul de NFT pe care doresti sa-l achizitionezi, Future Trip iti promite ca vei avea parte de cea mai trae experienta.

Și pentru că Future Trip dorește să pună clientul pe primul loc, aceștia doresc să formeze o cumunitate cu valori și dorințe comune, un mediu propice unde distracția să aibă propriul motto, atat intr-un „spațiu” fizic, cat si intr-unul online.

Prin Metaverse fiecare persoană care deține un NFT Future Trip va putea să își creeze propriul eveniment, pe care sa il personalizeze așa cum dorește. Posesorii de NFT-uri care aleg sa creeze evenimente in mediul online vor fi recompensati prin câștiguri în funcție de numărul de participanți și de timpul pe care l-au petrecut ceilalți în clubul lor virtual. Prin intermediul sistemului PARTY-TO-EARN, paticipanții pot petrece virtual și pot fi plătiți pentru acest lucru, un lucru unic spunem noi.

Si in plus, Future Trip mai face ceva: ofera 5% din incasări si 10% din royalties unei cauze non-profit aleasa de catre comunitate.

Pe langa acesta aspect si a faptului ca la niciun eveniment nu va trebui sa scoti niciun ban din buzunar, Future Trip promite posesorilor de NFT-uri o experienta de neuitat.

Pregateste-te de distractie si decopera toate avantajele pe care le ofera Future Trip posesorilor de tokens.

Urmareste-i pe rețelele de socializare si pregateste-te de cea mai tare distractie!


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News