Agendele personalizate sunt din nou la modă

17

Nu trebuie să fiţi scriitor sau reporter pentru a deţine o agendă personalizată. Agendele sunt din nou la modă. De ce oamenii optează pentru hârtie? Pentru că verificarea unei agende este mai satisfăcătoare decât atingerea tabletei sau a telefonului. Tot ce trebuie să faceți este să cumpăraţi agende 2019 personalizate iar astfel o să vă puteţi menține viața în ordine. Într-o agendă puteţi nota numere importante de telefon, vă puteţi planifica sarcinile zilnice, puteţi scrie poezii şi multe altele.

Agendele sunt minunate pentru că vă ajută să vă păstrați gândurile și informațiile importante împreună, într-un singur loc.

Utilizați agende 2019 personalizate pentru a lista obiectivele realizabile la începutul fiecărei zile. Cercetările au arătat că nerespectarea obiectivelor și așteptărilor poate avea un impact negativ asupra motivației și dorinței dvs. de a reuși în viitor. De multe ori, ne-am stabilit obiective înalte pentru a încerca să ne autodermina, dar când ne-am înșelat în mod inevitabil, are efectul opus. La începutul fiecărei zile, scrieți în agenda personalizată o listă cu patru sau cinci lucruri care pot fi realizate în acea zi. Acest lucru vă va da claritate scopului și o atenționare fizică a ceea ce trebuie să faceți înainte de a termina ziua.

Mențineți o evidență a ideilor care apar pe tot parcursul zilei

Nu este neobișnuit să găsiți soluția la o problemă în timp ce lucrați la ceva complet diferit. Păstrarea unei agende personalizate lângă dvs vă poate ajuta să urmăriți ideile care se desfășoară pe parcursul zilei, cel mai adesea într-un moment în care sunteți preocupat de alte sarcini de lucru. Scrierea acestor idei pe tot parcursul zilei vă va permite să reveniți la ele mai târziu. Veți descoperi că scrierea de idei va inspira creativitatea care vă va lăsa să umpleți agenda în cel mai scurt timp.

Notați sfaturile colegilor

O agendă personalizată este locul perfect pentru a scrie informații care sunt împărtășite de prieteni și colegi la locul de muncă. Nu lăsați aceste sfaturi să se risipească – luaţi-vă câteva momente pentru a le scrie și păstrați-le pe termen lung.

Agenda dvs, planificatorul dvs

Cei mai mulți oameni au o agendă și un fel de calendar – fie pe computer, un calendar desktop sau mementouri setate pe telefon – care servesc ca planificator pentru întâlniri zilnice, activități și alte date și sarcini importante. Creând o agendă ca planificator, este eliminat pericolul de a vă uita toate informațiile de planificare importante.

Faceți o listă cu lucruri pozitive pe care le-ați realizat în acea zi

Odată ce slujbă noastră devine obișnuită, fiecare zi începe să semene cu următoarea. Lucram, facem ceea ce trebuie și plecăm. Nu ne acordăm timp pentru a reflecta asupra aspectelor pozitive a ceea ce am realizat sau am experimentat. O modalitate de a rezolva această problemă este să folosiți agende 201 personalizate pentru a detalia lucrurile pozitive care s-au întâmplat sau pe care le-ați realizat. Acest lucru va permite o atitudine pozitivă, făcându-vă mai fericiţi.

Alegerea agendei potrivite este un factor important deoarece depinde de locul și modul în care doriți să o utilizați. Dacă doriți agende 2019 personalizate atunci apelaţi cu încredere la Tipografia Global Print.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata