Cum să alegi agenția de pariuri sportive potrivită

Care va fi primul pas din cariera de parior sportiv? Mulți dintre începători cred că cel mai important este să-și gestioneze cât mai bine banii sau să aleagă cu mare grijă sportul pe care vor paria. Părerea noastră este că cel mai important pas și categoric cel care-ți va lua cel mai mult timp, este chiar alegerea agenției de pariuri sportive potrivită. Casa de pariuri îți poate schimba radical experiența de joc, așa cum vei descoperi în rândurile următoare. Iată ce aspecte trebuie să cântărești! 

Cotele disponibile 

De departe cel mai important element al unui bilet la pariuri, cotele vor face diferența între agenții și vor avea cea mai mare pondere în ceea ce privește alegerea ta. Cu cât cotele sunt mai mari, cu atât mai mult vei avea de câștigat. Tocmai de aceea nu este de mirare că majoritatea pariorilor țin cont mai puțin de bonusuri și mai mult de cotele oferite de casele de pariuri. 

Te sfătuim de asemenea să folosești aplicațiile disponibile pe internet pentru compararea cotelor, astfel știind care casă de pariuri va avea oferte mai avantajoase pentru tine. 

Cele mai potrivite oferte de pariuri sportive

Poate tocmai ai descoperit casa de pariuri cu cele mai bune cote la fotbal, dar tu vrei să pariezi pe baschet. Așadar, caută agențiile care au cele mai bune oferte pentru sporturile de care chiar ești interesat. Majoritatea caselor de pariuri realizează că varietatea este necesară în oferta lor și tocmai de aceea pun la dispoziția clienților o multitudine de evenimente sportive și diverse opțiuni de pariere pentru fiecare. 

Descoperă agenția de pariuri care se concentrează pe sporturile care îți plac ție și vezi ce oferte acoperă de obicei. Fiecare agenție dorește să fie unică în felul ei, așadar nu-ți va lua extrem de mult s-o remarci pe cea care se mulează cel mai bine pe nevoile tale. Desigur, pentru a putea găsi agenția potrivită, e absolut necesar să știi și ce cauți, adică ce sporturi și tipuri de pariuri preferi. 

Cele mai bune bonusuri 

Un exemplu perfect este bonusul de la Betfair, dar nu este și singurul. Casele de pariuri au realizat că nu pot să domine piața doar prin păstrarea clienților vechi, deci se întrec în prezent în oferirea bonusurilor care de care mai speciale. Fie că discutăm despre cele de bun venit sau pur și simplu bonusuri aleatoare, oferta este destul de diversă, dar periculos de tentantă. 

Este imposibil să cunoști oferta completă a fiecărei agenții în parte, așadar începe prin a testa agențiile care-ți îndeplinesc nevoile menționate mai sus. Formează-ți un stil de joc și o strategie și cât de curând vei putea face o selecție și în ceea ce privește bonusurile de care te-ai putea folosi cel mai bine. 

Cum stau cu securitatea

Nici prin cap să nu-ți treacă să-ți creezi un cont la o agenție care nu este licențiată de ONJN. Pe lângă faptul că acestea operează în ilegalitate, nici nu beneficiază de cine știe ce sistem de securitate. Dacă-ți pasă de integritatea datelor personale și nu vrei să-ți scoată și altcineva banii de pe card, alege doar agenții care-și securizează tranzacțiile. 

Funcțiile speciale 

Ultimul aspect pe care merită să-l iei în calcul sunt funcțiile speciale oferite de agenții. Prin funcții speciale ne referim la: aplicații mobile, cash out, live streaming și statistici. Astfel de avantaje s-ar putea să facă diferența în ceea ce privește cariera ta de parior, deci nu le ignora. 

 

Joacă responsabil, ține cont de aspectele de mai sus și alege o agenție sau agenții care să-ți complimenteze stilul de joc! 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata