Campania Joe Biden a cumpărat domeniul KeepAmericaGreat.com

Candidatul democratic Joe Biden a cumpărat un domeniu KeepAmericaGreat.com, pentru a-l ironiza pe Donald Trump. „Keep America Great” a fost sloganul pre-alegerii președintelui Donald Trump. Site-ul prezintă în mod clar promisiunile pe care actualul președinte nu le-a îndeplinit, cu privire la anumite probleme, cum ar fi imigrația.

„Războiul comunicării” dintre cei doi continuă, mai ales pe rețelele de socializare. Aici echipa digitală a lui Joe Biden face referire la numele de domeniu KeepAmericaGreat.com, care este un site ce copleșește istoricul actualului președinte.

Citeste si:  Top 3 ținute pentru petrecerea de Crăciun

Potrivit Reuters, Donald Trump l-a catalogat pe Joe Biden drept „escroc”, iar fostul vicepreședinte i-a precizat că „nu va reuși să-l distrugă”. Actualul președinte SUA a spus că Biden este „învins mental” și că nu va putea să înfrunte liderii foarte inteligenți.

În încercarea sa de a-l înfuria pe președintele Donald Trump, campania lui Joe Biden a achiziționat numele de domeniu web al sloganului de re-alegere al lui Trump și pentru a da ocazia celor care vizitează site-ul de a citi un mesaj hotărât și mai întunecat, despre actualul președinte. Compania Biden a prezentat un slogan „Promise Broken” prin care arată ce aspecte nu a îndeplinit președintele Trump.

Citeste si:  Rotiri gratuite şi bonusuri de excepţie

În prezent, oricine poate cumpăra nume de domenii pe care le vrea, pentru a-și atinge scopul atât în politică, cât și în afaceri.

Găzduirea web reprezintă o parte crucială a oricărui site web de succes. Viteza și măsurile de securitate sunt fiind prioritățile oricărui site comercial. Prin serviciile fiabile și performante de găzduire web de la Host-Age.ro poți avea un site foarte rapid și stabil – aspecte esențiale pentru orice tip de proiect.

Să nu uităm că web hosting-ul este esențial pentru orice website, atât în ceea ce privește funcționalitatea, cât și în ceea ce privește poziția în clasamentul Google.

Citeste si:  5 elemente esențiale în decorul unui restaurant mic și primitor
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata