Cum se jefuieşte un spital

Din 2006, spitalul din Vaslui are contract de colectare a deşeurilor medicale, de peste 100.000 de euro/an, cu firma Mavexped SRL, nimeni alta decât firma de familie a şefului de la Administrativ, Viorel Cristea.

Ironic, Viorel Cristea este unul dintre bugetarii de lux pe care premierul Emil Boc se chinuieşte să-i dibuiască, însă fără să le dea de urmă. Şeful serviciului Administrativ al spitalului din Vaslui sfidează şi vine la muncă la volanul unui Mercedes clasa E, de circa 50.000-60.000 de euro, informeaza Evenimentul Zilei.

Colectarea deşeurilor la această unitate este o afacere de peste 100.000 de euro/an, bani care intră în buzunarul familiei Cristea. Şeful de la Administrativ spune că a divorţat de soţia sa în 2007 şi că nu se află în situaţie de incompatibilitate. Sorina Cristea este, într-adevăr, unic acţionar la Mavexped, însă cei doi soţi divorţaţi locuiesc bine-mersi împreună.

Da, am primit o maşină de la firmă, care-i problema? Eu doar o împrumut”, comentează el ritos.

Mai mult, numărul de contact al firmei este chiar mobilul şefului de la spital. „Da, a rămas de pe timpuri aşa, trebuia schimbat”, mai spune Cristea fără să clipească.

Cei care sună pe numerele de fix afişate pe site-uri şi cer o ofertă sunt direcţionaţi spre Viorel Cristea şi primesc numărul lui de mobil.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata