Haine din blană de 40.000 lei

 Haine din blană de 40.000 lei au fost găsite în mașina unor argeșeni, prinși după ce un vânzător de ceapă din Buzău a anunțat Poliția că aceștia au încercat să fure o geantă cu bani din mașina lui.

Potrivit IPJ Buzău, un buzoian de 31 de ani a sunat la 112 și a sesizat că, în timp ce se afla pe Şoseaua Nordului din municipiul Buzău, unde vindea ceapă, a fost agresat de doi bărbaţi care au încercat să-i fure bunuri şi bani din mașina parcată pe marginea drumului. Observați de vânzător, agresorii au fugit cu o mașină înmatriculată în Bulgaria.

După 30 de minute, mașina a fost găsită abandonată într-o zonă împădurită de lângă orașul Buzău. Lângă autoturism au fost găsiți doi argeşeni de 21, respectiv 30 de ani, iar puțin mai târziu polițiștii au găsit alți doi tineri, în vârstă de 18 şi 21 de ani, tot din Argeş. Ultimii doi găsiți au fost recunoscuţi de către vânzătorul de ceapă ca fiind cei care l-au agresat în încercarea de a fura geanta cu bani pe care o avea în mașină.

În mașina abandonată, polițiștii au găsit 25 de haine din blană a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Cercetările poliţiştilor buzoieni au stabilit că bunurile, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, fuseseră furate din judeţul Iaşi, dar furtul nu a fost sesizat.

Tinerii de 18 şi 21 de ani au fost reținuți pentru tentativă la tâlhărie și urmează să fie prezentaţi magistraților.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata