Metalkit SRL şi Giani Canschi ţin pe loc dezvoltarea Aeroportului Iaşi

Reprezentantii firmei Metalkit si omul de afaceri Giani Canschi tin inca in sah autoritatile locale ieşene, in ceea ce priveste schimburile de teren de la Aeroportul Iasi.

„Cei de la Metalkit nu au adus inca actele scrise prin care-si dau acceptul pentru schimbul de teren. La Giani Canschi e si mai rau. Nu putem sa-i dam terenul de la statia Meteo, pentru ca nu are loc de o constructie care se face acolo. Incercam sa gasim alte solutii, pentru a gasi un hectar de teren in schimbul suprafetei pe care o are la Aeroport.

Restul revendicarilor, cum ar fi constructia de noi cladiri sau utilitati pe care le-au avut proprietarii in zona Aeroportului, raman in sarcina Consiliului Judetean”, a declarat prefectul Dragomir Tomaseschi. Cei 5 proprietari (Ilie Nicorici, Marinel Gorbu, Andrei Pogor, Liviu Pintea si Constantin Badelita), firma Metalkit si omul de afaceri Giani Canschi detin in zona aeroportului o suprafata de 4 hectare, teren necesar pentru extinderea Aeroportului International Iasi.

(sursa: Flacăra Iaşului)

Citește și
1 Comentariu
  1. Eu spune

    Mai bine ar contrui un aeroport nou in alta parte. Si asa amplasamentul este unul f prost acolo.
    Alesii nostri se cramponeaza in schimbul de terenuri de acolo in loc sa caute alte solutii viabile pt un aeroport cu adevarat internatinal.
    Cladirea actuala arata ca de pe vremea bunicilor.
    Rusine celor care conduc Iasul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata