PNL va depune o moţiune de cenzură în care mizează şi pe sprijinul UDMR

Deputatul PNL Horea Uioreanu a anunţat joi, 6 mai, că partidul său ar urma să depună o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Boc, precizând că mizează în acest demers chiar pe sprijinul UDMR, formaţiune aflată la guvernare.

„Este în discuţie moţiunea de cenzură care se va depune în cursul acestei luni, care va fi iniţiată de PNL şi vor exista şi semnături de la PSD şi de la alte partide. Sunt zvonuri în Parlament că UDMR încearcă o ieşire frumoasă de la guvernare şi s-ar putea, în cazul în care noi depunem această moţiune de cenzură, să obţinem voturi şi de la colegii de la UDMR”, a declarat, într-o conferinţă de presă, viceliderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputaţilor, Horea Uioreanu.

El a adăugat însă că dincolo de o eventuală demisie a Guvernului Boc, este important cine va veni în loc, în opinia sa fiind nevoie de un guvern de tehnocraţi.

„În cazul în care moţiunea ar trece, Guvernul se va duce, dar trebuie văzut foarte bine ce punem în loc, fiindcă în cazul în care dl. Băsescu va apela din nou la formula Boc 69, nu se va rezolva nimic. Soluţia este un guvern de tehnocraţi cu sprijin puternic politic în Parlament”, a subliniat Uioreanu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata