Radu Beligan, în vizită la Primăria Iaşi

Marele actor Radu Beligan, unul dintre cetăţenii de onoare ai municipiului, a avut marţi (27 aprilie 2010) o întrevedere, cu primarul Gheorghe Nichita. „A fost o onoare pentru mine să am ca oaspete un maestru de talia lui Radu Beligan, mai ales că este un absolvent de „Negruzzi”.

E un om cu multă experienţă, de o deosebită cultură. Am vorbit despre proiecte şi de criza actuală şi nu a evitat să îşi arate îngrijorarea ca nu cumva România să ajungă în situaţia Greciei. De asemenea, în timpul întrevederii, maestrul mi-a spus că îi place cum arată Iaşiul şi ştia chiar că sâmbătă am fost reales (în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Iaşi)”, a spus primarul Gheorghe Nichita.

În urma întrevederii, maestrul Radu Beligan a fost invitat de primarul Nichita în Sala Mare a Palatului Roznovanu pentru a vizita galeria cu tablourile celor care au fost primari ai Iaşilor de-a lungul timpului. Maestrul Radu Beligan se află de marţi seara la Iaşi unde a jucat în piesa „Egoistul”, pe scena Gaudeamus a Casei de Cultură a Studenţilor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata