RCS&RDS a intrat în război total cu UPC

Tarifele pentru serviciile TV ar putea atinge in acest an un minim istoric in conditiile in care razboiul preturilor pentru a atrage clienti, in care s-au angajat gigantii locali RCS&RDS, Romtelecom si UPC s-a acutizat.

Cea mai recenta mutare apartine liderului RCS&RDS, care a lansat in mai multe zone din tara oferte de o agresivitate fara precedent, tintite catre rivalii de la UPC. Pentru a convinge clientii UPC sa plece, RCS le ofera servicii gratuite de cablu TV pana la expirarea contractului cu rivalii, urmate de alte trei luni de gratuitate.

Pentru a face fata atacului, UPC a coborat preturile la cablu la un minim istoric de 18 lei/luna, in care intra intre 40 si 45 de posturi TV, sub nivelul RCS sau Romtelecom, anunţă Ziarul Financiar.

Erodarea preturilor este rezultatul luptei dure dintre cei trei giganti de pe piata, care controleaza peste 80% din clientii de cablu si satelit TV. RCS are 2,7 milioane clienti, UPC – 1,2 milioane, iar Romtelecom se apropie de un milion.

Citește și
1 Comentariu
  1. Dan spune

    UPC e cea mai neserioasa firma existenta pe piata. Citeam un comentariu unde cineva scria ca a fost cu certif. de deces a pers. pe care era facut contr. si UPC-ul a continuat sa-i trimita facturi acasa. Am patit-o si eu sa ma „OBLIGE” (prin Credit Express) sa le platesc 3 luni pentru absolut NIMIC. Informati-va foarte bine in privinta acestei firme si va sfatuiesc nici sa nu o luati in calcul ca optiune pentru serviciile oferite. Internetul e plin de plangerile unor fosti clienti impotriva UPC-ului. Aveti MARE, MARE grija!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata