Superkombat World Grand Prix Reşiţa: Cătălin Moroşanu promite adversarului său un război total în ring

Luptătorul Cătălin Moroşanu a promis, vineri, la cântarul oficial, un” război total” în ring adversarului său, egipteanul Mohamed Abdel Karim, sâmbătă, la gala Superkombat World Grand Prix de la Reşiţa.

Vedetele Superkombat au reuşit să treacă fără probleme de cântarul oficial şi, imediat după această probă, luptătorii au fost prezentaţi publicului, în centrul municipiului.

Show-ul a fost aşteptat cu interes de către reşiţeni, având în vedere numărul mare de spectatori participanţi.

Egipteanul Mohamed Abdel Karim, supranumit Hulk, va fi adversarul lui Moroşanu, iar lugojeanul Raul Cătinaş va lupta cu Brice Guidon din Franţa.

”Va fi război total pe ring. Egipteanul m-a enervat, s-a încordat în faţa mulţimii, dar am să-l bat de o să-i sară freza. O să-l iau din prima la bătaie. Nu există frică şi nu-l iert, chiar dacă am văzut că are brandurile mari. Nu-l iert! Am avut şi adversari mai bine cotaţi, dar orice adversar, dacă îl subestimezi, poate întoarce situaţia în favoarea lui”, a declarat Cătălin Moroşanu.

Marele luptător spune că a vizitat, vineri, Combinatul Siderurgic TMK Reşiţa şi a rămas profund impresionat că, deşi e vorba de industrie, aici mai lucrează oameni. La fel de impresionat spune că a rămas şi când a vizitat municipiul.

”Cred că sâmbătă seara va fi un show extraordinar din partea noastră. Am venit să câştigăm, suntem foarte bine pregătiţi pentru ca reşiţenii şi întregul public să asiste la un spectacol foarte frumos. Noi am fost primiţi foarte bine şi sunt impresionat de faptul că Primăria Reşiţa a reuşit, într-un timp scurt, să organizeze gala aşa de bine”, a afirmat Raul Cătinaş.

Municipiul de pe Bârzava va fi, sâmbătă, o adevărată capitală mondială a artelor marţiale. În ringul din Polivalenta reşiţeană vor lupta vedetele circuitului Superkombat, în cadrul unei gale care are ca invitaţi de onoare doi dintre cei mai buni luptători de K-1 ai tuturor timpurilor, Jerome Le Banner şi Xhavit Bajrami.

”V-am promis spectacol de mare amploare. La Reşiţa am venit cu toţi eroii, din toate colţurile lumii. Urmează să vedem ce fac ei în ring. Este un eveniment deosebit, începând cu efectele speciale, spectacolul de lumini şi sonorizarea, şi terminând cu luptătorii care îşi vor umfla muşchii. Sâmbătă, până la ora 20,00, când vor urca în ring, luptătorii vor fi liberi şi vor avea şi timp să viziteze oraşul”, a precizat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat.

Fondatorul Superkombat va mai avea un moment de bucurie la Reşiţa, având în vedere că, la ora 17,00, are programată cununia civilă.

”Am avut programată cununia civilă pe data de 16 mai, la Bucureşti, însă domnul primar Mihai Stepanescu mi-a pregătit o surpriză, iar de câteva zile sunt flotant în Reşiţa, astfel încât, cununia să poată fi oficiată în acest municipiu. Este o premieră de nivel internaţional şi pentru lumea artelor marţiale, să am cununia cu doar o oră înainte ca la Sala Polivalentă să înceapă evenimentul”, a subliniat Eduard Irimia.

Gala Superkombat World Grand Prix de la Reşiţa va debuta, oficial, sâmbătă, la ora 20,00. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata