Te invităm la testul de leadership! (P)

Ascultă! Un lider adevărat este primul care îşi dă seama că nu ştie totul. Echipa formată de un lider este întotdeauna cea care îi conferă acest statut. Puterea de a delega şi, mai presus de toate, de a avea încredere în cei cu care lucrezi, este unul dintre atuurile majore ale unui lider.

.

Oare ştii să asculţi în mod corect opiniile celor pe care îi alegi să lucreze cu tine ? Poţi trece peste stereotipul « doar eu singur ştiu ce este mai bine » ? Care sunt metodele prin care poţi face acest lucru fără a fi perceput ca un lider slab, ci dimpotrivă, ca un lider complet ?

Fundaţia Post-Privatizare şi editura Curtea Veche Publishing vă propun să aflaţi aceste metode de la Anthony Silard, CEO al Executive Leadership Institute (SUA), renumit business coach, în cadrul conferinţei « Business Ethics 360 : Testul de leadership – Cum să construieşti o organizaţie sustenabilă ».

Învaţă! Un lider adevărat este într-un permanent proces de învăţare : de la alţii, de la echipa sa şi, nu în ultimul rând, de la sine.

Societatea, mentalităţile, modurile de a face afaceri se schimbă încontinuu, iar un lider trebuie să înveţe să ţină pasul cu acestea. Nu este uşor dar, pe de altă parte, nu toată lumea este alcătuită din lideri. La fel nu este nici imposibil, ci este un lucru care ţine de a fi om înainte de toate. Linia care separă leadership-ul personal de cel organizaţional este aproape identică.

Profesor invitat la universităţi remarcabile pentru accentul pus pe importanţa şi diferenţa pe care o poate face un lider adevărat, printre care Harvard JFK School of Government, Georgetown Business School, Stanford Law School, University of California/Berkeley sau George Washington University Business School, Anthony Silard va sublinia în data de 8 iunie ce înseamnă să fii, într-adevăr, un lider la 360 de grade.

Condu! Un lider adevărat ştie să ghideze astfel încât organizaţia pe care o reprezintă să îşi demonstreze locul în societate dincolo de el. Diferenţa dintre « a conduce » şi « a ordona » poate fi percepută ca fiind foarte mică, însă realitatea stă cu totul altfel.

Un lider care conduce în mod real ştie să direcţioneze, să educe şi să motiveze, ca să obţină rezultatul de dorit în vremuri schimbătoare: o organizaţie durabilă. Anthony Silard împreună cu personalităţi de marcă din mediul de afaceri românesc, printre care Marius Ghenea şi Mihaela Berciu, vor demonstra cum se poate conduce ca un lider şi în România.

Înscrie-te acum pe www.be360.ro şi fă-ţi şi tu testul de leadership !

.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata