„Top Gâgă”: 120.000 euro risipiţi pe 250 parcări inutile, în care încape o jumătate de maşină

– 250 de locuri de parcare recent construite în Galaţi au lăţimea de numai câte 50 de centimetri şi sunt practic inutilizabile. Se pare că totul porneşte de la o eroare de proiectare, pe care însă nu vrea să şi-o asume nimeni, relatează Adevărul.

Parcările construite pe străzile Siderurgiştilor, 1 Decembrie, Fagului şi Furnaliştilor din Galaţi pot concura liniştite la „Top Gâgă” . Au fost date în folosinţă la sfârşitul anului trecut, dar 250 dintre ele nu au putut fi folosite niciodată deoarece au o lăţime de numai 50 cm.

În aceste condiţii – dacă nu cumva au maşini super-înguste – şoferii trebuie fie să urce maşinile pe trotuar, fie să ocupe o parte din banda întâi a străzii. Ambele situaţii sunt însă amendabile de către poliţişti, pentru că în zonă parcarea este interzisă pe trotuar sau pe carosabil. Deci investiţia este o superbă şi costisitoare inutilitate!

„Nici dacă aveam Trabant nu cred că puteam parca aici, pentru că nu este loc destul. Sunt parcări pentru piticii din poveşti şi maşinile lor„, face haz de necaz Mihai Dumitru (43 ani), şofer.

Toate parcările laterale au fost făcute de Ecosal Galaţi, serviciu public de salubritate aflat în subordinea Primăriei Galaţi, iar suma totală cheltuită pe aceste parcări ratate se ridică la 120.000 euro.


Citește și
1 Comentariu
  1. melc spune

    Sa mai ziceti ceva de Caracal 😛

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata