„Ziua Bărbatului” sărbătorită în Parcul Copiilor din Capitală

Mii de oameni au petrecut miercuri seară de Ziua Bărbatului. Sărbătoarea, chiar dacă este neoficială, a umplut de petrecăreţi platoul din spatele Palatului Copiilor din Bucureşti.

La spectacolul organizat pentru bărbaţi au urcat pe scenă Anda Adam şi Andreea Bănică, iar Paraziţii, Zdob şi Zdub sau Iris iau făcut pe toţi cei prezenţi să cânte şi să danseze.

Pe scena „mega petrecerii” au urcat şi campionul mondial de skandenberg Ion Oncescu, cel mai bun luptător de K1 din ţară, Ciprian Sora, fostul campionul mondial la box la categoria WBA Leonard Doroftei, campionul naţional la raliu Titi Aur, dar şi antrenorul de fotbal, Emeric Ienei.

Ienei i-a provocat pe bărbaţi la un concurs de jonglerii, iar premiul oferit a fost o minge cu autograful lui Chivu.

Spectatorii i-au putut vedea într-un „meci” demonstrativ pe Leonard Doroftei şi Ciprian Sora – K1 vs box – şi au avut ocazia – cei mai curajoşi – să participe, ca şi copiloţi, alături de Titi Aur la o cursă într-un circuit cu obstacole organizată de Toyota Offroad Kit.

„Este un eveniment extraordinar, mi l-am dorit foarte mult şi le invidiam puţin pe femei pentru că au 1 şi 8 martie ziua lor. Este o zi pe care eu cred că o merităm. De trei ani Bergenbier organizează un spectacol din ce în ce mai reuşit şi eu mă simt foarte bine aici”, a declarat,  Ciprian Sora la ieşirea de pe scenă.

Campionul de box Leonard Doroftei după ce a oferit de pe scenă câteva perechi de mănuşi de box le-a mulţumit organizatorilor că s-au gândit la bărbaţi şi s-a declarat „super mulţumit” că bărbaţii pot avea şi ei ziua lor.

„Acum plec spre Ploieşti deoarece sunt aşteptat acolo de toţi bărbaţii care lucrează pentru mine. Suntem un local de frunte în Ploieşti şi vreau să sărbătorim cum se cuvine ziua noastră, ziua bărbatului. Am pregătit multă bere şi câteva surprize”, a declarat, Leonard Doroftei.

Iubitorii de sport au avut şi ei o zonă special amenajată unde au putut să participe la concursuri cu instalaţii Wii, mese de fusball, skandenberg sau darts.

În timpul spectacolului a fost prezentat şi un „imn” al bărbaţilor. „Imnul” pune în scenă situaţii tipice din viaţa bărbaţilor şi urmăreşte să creioneze câteva din tipologiile masculine: „băutorii de apă cu hamei”, „iubitorii de animale bine preparate”, „activiştii mişcării anti-broccoli”, „antrenorii-amatori”, „iubitorii de frumos” etc.

Spectacolul de Ziua Bărbatului s-a încheiat târziu în noapte cu un impresionant show special de artificii şi laser.

Pe lângă spectacolul din Bucureşti, spectacole similare pentru bărbaţi s-au organizat în alte 15 oraşe din ţară: Baia Mare, Brăila, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piatra Neamţ, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Reşiţa, Slobozia, Timişoara şi Tulcea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata