Startdecor intră pe piața de asigurări și preia platforma Teasigur.ro

43

La începutul anului 2022, primeam o veste surprinzătoare: grupul de firme din care face parte și Startdecor, principalul vânzător de covoare online din România achiziționa platforma de asigurări Teasigur.ro. După un rebranding și numeroase investiții, Teasigur.ro urmează să devină un adevărat competitor în piata asigurărilor online.

În acest sens am cerut un punct de vedere din partea reprezentanților platformei de asigurări.

”Parteneriatul cu Startdecor ne-a ajutat să accelerăm procesul de extindere a businessului și să devenim mai riguroși în procesele de alocare a resurselor, de analiză a datelor și a felul în care luăm deciziile. În același timp, ca viziune am rămas aceiași, cu dorința de a dezvolta proiecte cu impact pozitiv asupra comunității în care activăm”, explică CEO-ul Teasigur.ro

Brand românesc

CEO-ul mai spune că succesul platformei mai ține și de faptul că este un brand local, ce cunoaște bine piața și nevoile partenerilor și clienților.

”Cred că cel mai mare atu al nostru este că suntem motivați să le oferim clienților cea mai bună experiență. De asemenea, suntem un business agil, toate deciziile se iau local, iar asta ne permite să ne adaptăm foarte repede.

Teasigur.ro reprezintă o soluţie integrată pentru livrarea rapidă online a polițelor de asigurare RCA, dar și de locuință sau călătorie”.

În ceea ce priveşte numărul de societăți partenere, 7 sunt disponibile acum în platformă la calculul în timp real, iar oferta este în creştere.

Echipa Teasigur.ro s-a adaptat rapid noului context, a văzut oportunităţile şi a extins rapid activitatea cu servicii noi şi o ofertă care include acum, pe lângă asigurările RCA, şi asigurări CASCO, LOCUINȚĂ, CĂLĂTORIE. Noul brand Teasigur reflectă viteza mare de livrare a polițelor, dar şi extinderea gamei de asigurări.

Investiții în tehnologie, produse și personal

Legat de echipă, cei de la teasigur.ro au anunțat, de curând, că intenționează să angajeze specialiști în IT pentru o dezvoltare rapidă și continuă a platformei de asigurari online.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata