Auto rulate cu posibilitate de retur în 7 zile!

https://www.tiriacauto.ro/auto-rulate
58

Serviciu în premieră în România: Țiriac Auto oferă cumpărătorilor posibilitatea de returnare a unei mașini rulate dacă nu sunt mulțumiți de achiziția realizată.

 

Atenția pe care distribuitorul Țiriac Auto Rulate o acordă evaluărilor și verificărilor de mașini second hand a făcut posibilă lansarea unui nou concept și serviciu în premieră în România. Clienții se pot asigura că mașina rulată achiziționată de la Țiriac Auto este alegerea potrivită pentru că au la dispoziție serviciul de retur în 7 zile.

 

Cu alte cuvinte, clientul nu numai că poate testa mașina în avans, înainte de achiziție, însă o poate și supune încercării timp de o săptămână, în limita unui rulaj de câteva sute de kilometri.

 

Serviciu care revoluționează piața de autovehicule second hand

 

Clientul nu mai are motive de îngrijorare legate de achiziția mașinii SH pentru ca poate verifica pe îndelete faptul ca aceasta i se potrivește.

 

Acest serviciu are potențialul de a atrage un număr tot mai mare de clienți către achiziția locală, în special din rândul celor care plecau în țările vestice pentru a aduce o mașină rulată din Germania sau din alte state.

 

De acum însă, serviciul pus la dispoziție de Țiriac Auto oferă tot confortul pentru o achiziție sigură, locală. Fără griji, fără timp pierdut și fără deplasări inutile.

 

Detalii suplimentare despre serviciul gratuit de retur auto în 7 zile pot fi accesate pe website-ul www.tiriacauto.ro, în secțiunea auto rulate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata