Rent a Car in Cluj o investitie de viitor!

73

Domeniul de Rent a Car din Cluj este in continua dezvoltare. Numarul mare de pasageri de pe Aeroportul Cluj Napoca ce folosesc servicii de Inchirieri Auto este principalul motiv pentru care masinile de inchiriat nu sunt suficiente pentru asigurarea necesarului.

Piata de Rent A Car din Cluj Napoca este reprezentanta in mod egal atat de inchirieri auto pe termen scurt unde targetul tinta sunt clientii serviciilor de transport aerian cat si inchirieri pe termen lung ce vizeaza in special angajatii companiilor mici si medii.

Aeroportul din Cluj Napoca este primul in topul regional din tara privind numarul de pasageri in ultimii ani, fiind urmat de Aeroportul din Iasi si Timisoara. Acest aspect influenteaza in mod direct piata de inchirieri.

Serviciile de Inchirieri Auto din Cluj la mare cautare

Pe piata din Cluj Napoca aceste servicii de mobilitate sunt din ce in ce mai des folosite atat de clujeni cat si de diferite societati comerciale.

Locurile de parcare reduse pe de o parte cat si serviciile de transport public foare bune existente au convins clujenii sa renunte la masinile personale pentru zona urbana.

Costurile ridicate de achizitie si intretinere ale unui parc auto au convins si societatile comerciale ca este mai bine sa apeleze la companii dedicate de management de flote pentru asigurarea mobilitatii

Avantajele inchirierii unei masini sunt multiple insa va prezentam doar cateva dintre acestea.

1. Siguranta unui autoturism nou

Autoturismele aflate in parcul Napoca Rent a Car Cluj au ca ani de fabricatie un maxim de 2-3 ani vechime, astfel ca acestea sunt intr-o stare excelenta din punct de vede tehnic. Aceste autoturisme ofera un plus de siguranta in caz de accident.

2. Costul inchirierii unui autoturism comparativ cu cel al detinerii este mai redus atunci cand folosim mijlocul de transport pentru perioade scurte de timp.

Atunci cand alegeti sa inchiriati o masina, aveti toate serviciile incluse. Inclusiv RCA, Casco, Rovinieta dar si mentenanta autoturismului inchiriat. Beneficiezi in schimb de o masina servisata la zi si echipata corespunzator indiferent de sezon.

3. Flexibilitatea este poate unul dintre cele mai importante avantaje ale masinilor de inchiriat.

Acest lucru iti permite sa beneficiezi de un autoturism pe perioade scurte de pana la 24 de ore. Pe scurt, alegi sa inchiriezi doar atunci cand ai nevoie. Nu ai alte cheltuieli legate de intretinere sau grija locului de parcare in perioade de nefolosinta.

4. Divesitatea parcului de Inchirieri Auto Cluj iti permite sa inchiriezi o masina potrivita pentru diferite ocazii.

Pentru drumuri scurte prin oras poti alege o masina din clasa Mica cu care te vei strecura usor prin oras. In perioada de iarna poti alege chiar un SUV 4×4 cu care poti explora zone de munte fara a te ingrijora de starea drumului.


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News