Servicii de inchiriere masini performante si sigure pentru toate gusturile

4

Desi in ziua de azi multi romani detin cel putin o masina personala iar dintre acestia multi o folosesc in mod constant, serviciile de inchirieri auto sunt si ele foarte cautate si preferate in anumite situatii de catre mute persoane. Aceste ofera in multe cazuri mai multe avantaje decat a utiliza masina personala sau pur si simplu, cu ajutorul lor pot fi realizate sarcini care cu masina personala nu pot fi.

Firme de inchirieri auto exista in numeroase orase din tara in acest moment si fiecare dintre acestea detine o flota auto ce poate fi compusa din masini de mai multe tipuri si de la mai multe marci, astfel incat clientii sa poata alege una exact pe gustul lor sau apropiata de ceea ce vor sau au nevoie. Si fara indoiala ca cele mai multe astfel de firme se gasesc in Bucuresti, fiind pana la urma cel mai mare si aglomerat oras al tarii, unde nu numai romani dar si straini vin zilnic si petrec anumite perioade de timp in acesta, avand nevoie de un mijloc de transport personal rapid si sigur.

Cei de la CarHunt le pun la dispozitie o flota de masini performante si bine echipate cu tot ceea ce are nevoie un sofer. Putem alege intre mai multe marci dar si modele de masini de la acestea, de la SUV-uri pana la masini de lux sau perfecte pentru oras, mici si rapide. Iar pretul de inchiriere al acestora este destul de accesibil, luand in considerare toate aspectele.

Incheierea unui contact se realizeaza foarte usor, cu un minim de documente si fara a pierde timpul cu lucruri inutile, astfel incat fiecare client sa aiba la dispozitie masina dorita atunci cand e nevoie. Contractul si alegerea masinii pot fi realizate direct de pe site-ul lor, alaturi de perioada de inchiriere. Toate masinile au asigurare CASCO, un plus pentru orice sofer si de asemenea, sunt mereu verificate, pe partea mecanica, pentru siguranta dar si aspect.

Chiar si cei ce detin o masina aleg aceasta varianta uneori din diverse motive, precum faptul ca primesc ceva mai bun din orice privinta, potrivit pentru a participa la un eveniment important, pentru a face o excursie cu toata familia, unde ar fi nevoie de ceva cu mai multe locuri si spatiu de bagaje, pentru a iesi in evidenta, pentru a ajunge mai rapid dintr-un loc in altul, pentru a rezista la sarcini mai mari. Si asa cum o facem cu totii, fie periodic, fie atunci cand avem probleme, ducem masina personala la un service si pentru perioade de la o zi pana la chiar saptamani, avem nevoie de alta varianta alternativa, care este adusa de masinile de inchiriat.

O alta oferta pe care aceasta firma o ofera este inchirierea pe termen lung, unde clientii au parte de si mai multe avantaje, in ceea ce priveste mentenanta masinilor alese precum si preturile totale. Pentru fiecare masina din flota sunt realizate in mod constant asigurarile si inspectiile tehnice obligatorii.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata