Noul Citroen DS3 se vinde în România în trei variante de echipare

11

Dealerii din România ai mărcii Citroen comercializează, de la finele acestei săptămâni, în propriile show-room-uri deschise la nivel naţional, noul model al gamei, DS3, la preţuri de pornire de 14.790 euro (inclusiv TVA).

Preţul minim este valabil pentru Citroen DS3 Chic 1,4 VTi 95 CP, un model dotat cu şase airbaguri (frontale, laterale şi cortina), ESP, proiectoare de ceaţă, cruise control, volan în piele reglabil pe înălţime şi în adâncime, radio CD cu funcţie MP3.

Noul Citroen a obţinut în urma testelor Euro NCAP cinci stele de siguranţă, fiind disponibil în trei niveluri de echipare: Chic, So Chic şi Sport Chic.

La exterior, în funcţie de versiunea aleasă, sunt propuse 38 de combinaţii de culori de caroserie sau plafon, precum şi până la 12 modele de jante.

La interior, clienţii pot alege culoarea planşei de bord, a terminaţiei schimbătorului de viteze, dar şi dintr-o gamă extinsă de texturi şi materiale ale elementelor de interior.

În cazul versiunii „Chic”, dotată cu un motor VTi 95 CP, DS3 propune prin dotările sale confort şi siguranţă: şase airbaguri, ESP, proiectoare de ceaţă, cruise control, volan în piele (reglabil pe înălţime şi în adâncime) şi radio CD MP3.
Pe nivelul „So Chic”, unde se poate opta între motorul pe benzină VTi 120 CP şi cel diesel HDi 90 CP, Citroen DS3 oferă pavilion bi-ton, geamuri laterale spate şi lunetă fumurii, semnătura cu LED-uri şi jante de aliaj de 16 inci.

Nu în cele din urmă, versiunea „Sport Chic’ propune două motorizări puternice – THP 150 CP şi HDi 110 CP, precum şi o echipare standard care include: scaune faţă sport, eleron sport, jante de aliaj de 17 inci negre diamantate, sistem Hi-Fi şi Connecting box.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata