Beneficiile oferite de catre un sistem inteligent de lumini

Utilizam din ce in ce mai multe dispozitive inteligente pentru ca acestea ne usureaza viata. Smartphone-ul, smartwatch-ul sau sistemul inteligent de lumini sunt doar cateva dintre dispozitivele inteligente pe care le utilizam in activitatile de zi cu zi. Utilizarea acestora ne simplifica atat de mult viata incat multi dintre noi nu isi mai pot imagina viata fara dispozitivele inteligente.

Philips Hue, sistemul inteligent de lumini care schimba modul in care arata o locuinta

Sistemul inteligent de lumini este in acest moment una dintre inovatiile tehnologiei care se afla in trend, aceasta fiind utilizata de un numar din ce in ce mai mare de persoane. Sistemul oferit de catre cei de la Philips functioneaza prin intermediul tehnologiei ZigBee, o tehnologie extrem de sigura si eficienta. Sistemul de iluminat Philips Hue permite dotarea casei cu dispozitive de iluminat inteligente. Aceste corpuri de iluminat pot fi controlate prin intermediul aplicatiei mobile sau si mai simplu, cu ajutorul vocii tale. De ce sa te mai chinui sa gasesti intrerupatorul pentru a aprinde becul cand poti doar rosti aecasta cerinta si se va face lumina?

Beneficiile oferite de catre utilizarea sistemului inteligent de lumini

Avantajele oferite de catre acest sistem de iluminat face ca acesta sa fie utilizat de un numar de persoane care pe zi ce trece este din ce in ce mai mare. Traim intr-o epoca in care tehnologia se dezvolta extrem de mult, fapt care face ca viata sa ne fie mult simplificata. Principalele beneficii oferite de catre utilizarea sistemului inteligent de iluminat Philips Hue sunt urmatoarele:

  1. Reducerea consumului de electricitate. Avand in vedere ca aprinderea si stingerea luminilor poate fi controlata mult mai simplu dar si faptul ca, corpurile de iluminat inteligente consuma mai putina energie electrica, valoarea facturii la energie electrica va fi mai scazuta.
  2. Durata de utilizare foarte mare. Spre deosebire de becurile clasice, cele inteligente au o durata de utilizare mult mai mare, ceea ce le face sa fie o achizitie foarte rentabila.
  3. Posibilitatea de a aprinde sau a stinge luminile fara a fi necesara deplasarea pana la intrerupator este unul dintre cele mai importante beneficii oferite de catre acest sistem de iluminat. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a avea control asupra corpurilor de iluminat utilizate este sa utilizezi aplicatia mobila sau sa dai indicatii vocale.
  4. Posibilitatea de a seta ora la care lumina sa se aprinda sau sa se stinga fara ca tu sa fii nevoit sa faci ceva in acest sens.
  5. Posibilitatea de a controla intensitatea luminilor astfel incat sa obtii o atmosfera cat mai placuta si cat mai relaxanta.
  6. Luminile se aprind automat in momentul in care vii acasa si se sting automat in momentul in care pleci de acasa. Beneficiind de acest avantaj nu vei mai uita niciodata luminile aprinse atunci cand pleci de acasa.
  7. Noaptea, lumina se aprinde automat la detectarea miscarii pentru a putea merge prin casa fara a te lovi de diversele chestii peste care poti da pana ajungi la intrerupator pentru a aprinde lumina.

Concluzii

In concluzie, sistemul inteligent de iluminat Philips Hue este o alegere extrem de eficienta si rentabila pentru casele a caror proprietari doresc sa le transforme in case inteligente https://www2.meethue.com/ro-ro.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata