Casele moderne se întrețin cu șemineu

Pe vremea când ne petreceam vremea la bunici și eram fascinați de focul din șemineu, acesta nu era în mod exclusiv un element care compunea aspectul estetic al proiectului de design interior al casei. Șemineul avea însă acel magnetism pe care nu îl vedeam, ci îl simțeam și care reușea să unească familia, să aducă laolaltă trei, poate chiar patru generații și să ne facă pe toți, indiferent de vârstă, să căpătăm acea strălucire scânteietoare în ochi care exprima comuniunea, armonia și fericirea.

Înglobând toate aceste sentimente, având același fabulos efect și adăugând un plus de rafinament și eleganță camerei în care este proiectat, un semineu este elementul care, în zilele noastre are capacitatea de a depăși limitele temporare și de a se impune de fiecare dată în cele mai moderne tendințe de design interior. Noutatea în domeniu este adusă de un sistem de seminee ce funcţionează cu bietanol. Şemineele ecologice nu mai au nevoie de ţevi de alimentare sau de coş pentru evacuarea fumului, motiv pentru care pot prinde forme diverse şi interesante. Faţă de şemineele care au o imagine clasică, de marmură sau piatră, cele ecologice au un design modern, apreciat de arhitecţi şi designeri, pentru că ajută la crearea unui design special, modern, chiar foarte îndrăzneț, dacă șemineul se va dori amplasat în baie, în dormitor sau încastrat în perete ca un tablou.

Șemineele moderne sunt predominante în casele construite în ultimii ani, mai ales în casele care nu au un spațiu ce permite amenajarea cu decorațiuni voluminoase care ocupă prea mult spațiu.  Tematica și cromatica pot fi abordate în diverse maniere, existând numeroase opțiuni pentru orice tip de preferințe și locuințe.

De diverse modele, șeminee pe gaz sau cu bioetanol beneficiezi dacă apelezi la echipa Pefoc.ro, si partenerii de la Kratki, care și-au propus să pună accentul de fiecare dată pe nevoile clienților, lucru care a generat o gamă și o linie de producție concentrată în principal pe preferințele acestora, fie că este vorba de materiale sau de design.

De ce se pune atât de mult accent pe specialiști, în acest domeniu al șemineelor? Pentru că simțul artistic, experiența, profesionalismul și dedicarea specialiștilor sunt elemente care garantează rezultatul excepțional, cu atmosfera perfectă, pe care doriți să o redați locuinței dumneavoastră prin design interior. Alegerea unui focar semineu este o etapă foarte importantă și deloc ușoară în momentul în care îți amenajezi casa sau apartamentul.

Un șemineu ales înțelept a fost și va fi mereu o alegere perfectă, o alegere ce va produce bucurie, căldură și satisfactie ție și familiei tale. Analizează totul bine si alege echipa care oferă consultanță încă din stadiul de proiect și o gamă largă compusă din toate elementele necesare construcției șemineului perfect, dar și construcție rapidă și de calitate. De soba de calitate sau șemineu electric, termoseminee sau coșuri de fum profesionale ai parte dacă lucrezi cu profesioniștii de la Kratki. La Kratki primează calitatea!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata