Opteaza pentru folia ideala pentru solarul tau

Ai decis sa iti construiesti un solar? Atunci este cazul sa stabilesti daca iti doresti unul care sa-ti asigure fructe si legume pentru consumul propriu sau daca iti doresti unul profesional. Culturile tale vor fi protejate in totalitate, iar daca este construit corespunzator inca de la inceput, atunci nu vei avea nicio problema.

Trebuie sa hotarasti ce dimensiune iti doresti sa aiba si de asemenea, forma finala. Pentru structura acestuia poti opta pentru lemn sau metal, iar partea cea mai importanta este acoperirea acestuia cu o folie solar. O poti achizitiona din magazinele de specialitate sau de pe site-urile de profil, mai ales ca poti face o diferenta clara, atat in ceea ce priveste pretul, dar si calitatea.

Alege calitatea foliei pentru rezultate de exceptie

Folia pentru care optezi trebuie sa asigure culturilor tale protectia necesara, mai ales impotriva factorilor externi, fie temperaturi scazute, ploi torentiale sau alte fenomene meteorologice extreme. Astfel ca, o folie solar este importanta daca iti doresti ca munca depusa sa nu fie irosita.

Exista mai multe tipuri de folie de diferite dimensiuni, insa trebuie sa hotarasti inca de la inceput care este bugetul pe care iti doresti sa-l aloci. Dar, trebuie sa stii ca o folie de calitate poate fi utilizata ani intregi si pana la urma, vei face o economie importanta.

Chiar si cea mai subtire folie, spre exemplu, de 100 de microni, este tratata cu aditivi UV si AB, iar transparenta acesteia va sigura lumina de care plantele au mare nevoie pentru a se dezvolta. Insa, exista si folii cu o grosime chiar si de 200 de microni, dar care este destinata intr-o masura mai mare solariilor profesionale. Asadar, decizia iti apartine!

Dar nu doar calitatea data de o folie solar este importanta, ci si cea a solului. Astfel ca, ceea ce poti face este sa aplici produse destinate fertilizarii acestuia, iar tu vei avea o productie imbucuratoare.

Foliile de calitate sunt tratate cu aditivi speciali, iar tu vei uita si de neplacerile cauzate de condens sau formarea stropilor de dimensiuni foarte mari. Acestea prezinta numeroase proprietati, astfel ca tu vei putea desfasura lucrarile necesare tuturor culturilor, fara sa simti vreun disconfort.

De asemenea, pentru ca insectele daunatoare pot provoca distrugeri foarte mari asupra culturilor, trebuie sa afli ca foliile de calitate pot fi tratate chiar si impotriva acestora. Rezistenta mecanica este inalta si de asemenea, este si elastica.

Durata de viata pe care o au unele dintre aceste folii este chiar si de 7-8 ani, iar lungimea rolelor poate varia in functie de necesitatea ta. Astfel ca, nu trebuie sa cumperi mai mult decat ai nevoie.

Alegand o folie solar de calitate superioara, trebuie sa stii ca este impiedicata pierderea caldurii acumulata pe parcusul zilei, astfel ca plantele vor avea toate conditiile pentru a creste armonios.

Colaboreaza cu cei mai buni specialisti din domeniu

Compania “SC. REGAL FRM ANDREI SRL.” este tanara si formata dintr-o echipa de specialisti foarte bine documentati. Comercializeaza doar produse de inalta calitate, iar tu poti alege echipamente destinate solariilor, ingrasaminte, pesticide, substraturi sau chiar utilaje agricole.

Daca iti doresti consiliere sau mai multe informatii despre toate produsele pe care vrei sa le achizitionezi, fie ca e vorba despre o folie solar, folie mulci sau sisteme de irigare, specialistii de la regalfermierul.ro sunt la dispozitia ta, iar tu vei putea face cea mai potrivita alegere.

Alege calitatea!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata