5 Motive pentru care produsele Viessmann sunt apreciate oriunde în lume

Dacă nu ai mai auzit până acum de nimele Viessmann, ceea ce trebuie să știi în primul rând despre această companie este faptul că, de-a lungul timpului, s-a remarcat ca unul din cei mai importanți jucători de pe piață, la nivel mondial, în domeniul soluțiilor termice, de răcire și industriale. Viessmann are o istorie veche, iar odată cu trecerea timpului, a devenit din ce în ce mai apreciată pentru produsele sale. Iată care sunt motivele pentru care toată lumea le iubește:

 

#1 Sistemele Viessmann sunt ca un vin bun

 

Compania Viessmann a fost înființată în anul 1917, de către un meșter de cazane pe nume Johann Viessmann. La vremea aceea, Johann cu siguranță nici nu-și imagina că societatea pe care a botezat-o cu numele său de familie va ajunge vreodată să se transforme în uriașa familie de profesioniști pe care o lume întreagă o cunoaște în ziua de azi. Dar a făcut el ce știa cel mai bine și a încercat încă din prima clipă să ușureze existența clienților săi, producând lucruri de înaltă calitate. Iar această calitate, nu numai că nu s-a degradat odată cu trecerea timpului, ci a atins standarde din ce în ce mai înalte, motiv pentru care Viessmann a câștigat din ce în ce mai mulți fani, ca un vin bun, care cu fiecare an devine și mai bun.

 

#2 Când vine vorba de sisteme de încălzire, e înțelept să te încrezi în produsele Viessmann

 

În Europa de Vest locuințele se încălzeau cu ajutorul cazanelor termice încă de pe vremea lui Johann Viessmann și la fel se procedează și acum, la mai mult de 100 de ani de când Johann și-a început activitatea de producție. De asemenea, Viessmann nu este singura companie nemțească specializată în sisteme de încălzire, motiv pentru care, pentru a-și păstra reputația, echipa Viessmann trebuie să se dezvolte în permanență și să-și propună țeluri din ce în ce mai înalte. Ceea ce este un lucru minunat pentru noi, beneficiarii produselor ei.

 

#3 Familia Viessmann este formată exclusiv din membrii care împărtășesc aceleași țeluri

 

Nu doar Johann Viessmann, ci și cei peste 12.000 de angajați ai companiei Viessmann consideră că cel mai important scop pe care trebuie să-l îndeplinească produsele lor este crearea unui stil de viață mai bun, mai simplu și mai fericit. De aceea, chiar dacă muncesc răspândiți în toate colțurile lumii, angajații Viessmann gândesc ca unul singur și nu se abat de la obiectiv stabilit de fondatorul companiei lor cu mai mult de un secol în urmă.

 

#4 Viessmann nu oferă produse, ci soluții reale la problemele cu care fiecare dintre noi se confruntă zi de zi

 

Portofoliul Viessmann nu este compus doar din sisteme termice, ci și din sisteme de răcire și sisteme industriale, așa cum am menționat și în rândurile de mai sus, La capitolul sisteme termice putem enumera diferite cazane care funcționează pe bază de combustibil lichid, solid sau gazos, sisteme de cogenerare și sisteme fotovoltaice. Gama de sisteme de răcire este compusă din camere frigorifice și de congelare, mobilier frigorific pentru magazine și restaurante, precum și rafturi și accesorii. Și în final, sistemele industriale sunt cazane recuperatoare, cazane de apă fiartă, precum și instalații pe bază de biomasă sau biogaz. Toate acestea sunt mai mult decât niște simple produse, utilizatorii lor privindu-le ca pe niște soluții pertinente la problemele lor de zi cu zi.

 

#5 Aplicațiile speciale simplifică radical relația utilizatorilor cu produsele Viessmann

 

Viessmann oferă clienților, precum și partenerilor lor de afaceri și tuturor celorlalte persoane interesate de portofoliul Viessmann, o gamă variată de aplicații ușor de folosit prin care poți controla de la distanță sistemele în care ai investit, poți afla despre ele informațiile care te interesează, poți să afli cum să le instalezi sau să le repari în cazul în care apare o defecțiune, sau poți să comanzi pentru ele piese de schimb. De aceea, aceste aplicații, pe lângă calitatea excepțională a produselor Viessmann, sunt în sine un motiv pentru care această companie a reușit să atragă atenția unui număr atât de mare de consumatori din întreaga lume.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata