Soluții financiare pentru magazinele de retail – stoc de produse de la Noi.ro

17

De când au apărut marile supermarketuri, lanțuri de magazine cu reputație internațională, magazinele de cartier au început să aibă o competiție acerbă. Este vorba nu doar de diversitatea stocului, cât și de cea a prețurilor. Oricine apreciază ofertele. Acestea ne sunt făcute cunoscute la Noi.ro, așa zisul Magazinul Magazinelor.

 

Oricine poate alege să își facă cumpărăturile smart, alegând cantitativ și astfel prețurile fiind mai rezonabile. Mai ales în contextul actual, când prețurile la majoritatea produselor a fost mărit, cine nu ar fi în căutare de alternative? Noi vine cu o soluție financiară, mai ales pentru cei care activează în domeniul de retail. Dispune de stoc generos la o varietate de produse, de la cele pentru casa si gradina, până la cele pentru copii, de sezon, utile în bucătărie sau decorațiuni, printre altele.

 

Mai mult, e mai bine și mai accesibil la preț

Noi este magazinul de tip cash and carry, iar aici, cu cât cumpărați mai mult, cu atât este mai convenabil din punct de vedere al prețului. Practic, cu cât crește numărul de bucăți de produs cumpărat, cu atât scade prețul acestuia. Iată de ce magazinele ce au nevoie de stoc suficient pentru clienți vor găsi la Noi o variantă optimă pentru a realiza aprovizionarea.

Un alt cuvânt cheie aici este diversitatea, însă în ceea ce privește plata. Comenzile mari pot fi plasate și online, livrate la indicația clientului. Sau comanda poate fi ridicată de la magazin, după ce aceasta este gata pregătită pentru transport. Livrarea este posibilă și pentru persoanele fizice, direct la domiciliu, nu doar paletizat.

 

Promoții constante

Atunci când tragem linie în privința listei de articole ce trebuie cumpărate suma totală ar putea fi una destul de mare. Mai ales în această perioadă de final de an, dacă nu este vorba de lucruri cumpărate pe care să le oferiți și celor dragi drept cadou, atunci the shopping list include produsele pentru bucătărit sau mici schimbări din casă – acele ghivece​​ despre care ați tot spus că le schimbați și nu ați mai reușit, tăvile pentru cozonac sau alte produse asemenea.

Cei de la Noi au o complexă strategie și constant includ oferte de preț. Vă veți bucura să știți că aveți reduceri la tot felul de sortimente de produse. În plus, un procent din valoarea comenzii poate fi o reducere aplicată coșului de cumpărături. Detalii în acest sens regăsiți și în pagina oficială, noi.ro.

Noi este un altfel de magazin

Orice retailer își dorește să ofere la rândul său, publicului, o varietate de oferte, dar și calitate. Are însă de acoperit anumite costuri. Însă, ținând cont și de contextul competițional din această nișă, este un atu dacă reușiți să oferiți prețuri mai bune. Aprovizionarea de la Noi aduce acest avantaj, căci cumpărați la preț rentabil și oferiți la rândul  vostru un preț bun.

 

În această lună descoperiți reducerile la decorațiunile de sezon și nu numai. În pagina oficială regăsim toate promoțiile active.

 

Contact:

comenzi@noi.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata