5 dintre cele mai bune parfumuri de la Lancome

De la La vie est belle și până la Miracle, Lancome crează unele dintre cele mai bune parfumuri damă. Sunt elegante, dulci, complexe și totuși luminoase. Sunt acele tipuri de parfumuri care completează o ținută și te fac să te simți încrezătoare. Iată care sunt 5 dintre cele mai bune parfumuri de la Lancome pe care le poți încerca pentru a-ți alege preferatul.

Lancome Miracle pentru femeia puternică

Conceput pentru femeia capabilă să se reinventeze în fiecare zi. Acesta este parfumul genial al Miracle: cel mai bun parfum Lancôme pentru femei puternice, cu spirit creativ, foarte feminine si elegante.

Compoziția sa de note florale luminoase și exotice se deschide cu o fuziune surprinzătoare. Acestea sunt note strălucitoare de litchi și frezii dulci aduse din Africa de Sud. După câteva minute, se simt mirosurile picante ale florilor de primăvară acoperite de roua dimineții: Magnolia, piper bourbon, ghimbir și mandarina. Este o explozie de senzații inspiratoare care sunt învăluite într-un închidere senzuală și splendidă de chihlimbar, mosc și iasomie. Este plăcut datorită notelor cheie de magnolie și iasomie energizează și trezesc imediat simțurile. De fiecare dată când porți acest parfum vibrant și strălucitor, alții sunt atrași instantaneu.

Lancome Idole pentru femeia visătoare

Un parfum conceput special pentru tine, care visezi mare și știi că nu există limite. Parfumul Lancôme Idôle este un tribut adus femeilor de pionierat, puternice și optimiste, care își depășesc propriile bariere, care știu să se bucure de libertatea lor!

Cu o inimă florală, parfumul său păstrează secretul a două esențe: un absolut și o apă de trandafiri care împreună creează o nouă aromă. Are note de iasomie aeriană care oferă puritate și moliciune. De asemenea, trandafirul radical, care sunt note create prin fuziunea a patru trandafiri diferiți. În cele din urmă, are note de chypre curat combinate cu mosc care îi conferă o notă de eleganță și rafinament.

Este unul dintre noile parfumuri Lancôme care, pe langa faptul ca are o aroma fabuloasă, are cea mai buna sticlă din lume! Grosimea sa de 15 milimetri este o performanță tehnologică și futuristă. Și întregul concept al acestui parfum este construit pe ideea că nimic nu este imposibil.

Lancome La vie est belle pentru femeia hotărâtă

La vie est belle este unul dintre cele mai populare parfumuri Lacome. O aromă dulce și hotărâtă, de neuitat și cu identitate proprie, la fel ca tine! La fel și acest parfum: o declarație universală a frumuseții vieții. Esența parfumului La vie est belle este inspirată de unul dintre cele mai cunoscute deserturi din Paris: Le Succès. Aroma sa combină note de tuberoză cu floare de portocal, iasomie și alun. În plus, amestecă subtilitatea irisului, boabelor de tonka și patchouli, obținând un parfum vibrant și irepetabil.

Este plăcut pentru că este un parfum conceput pentru femeile elegante care vor să se simtă puternice, unice și contemporane. În plus, este perfect pentru orice ocazie, de la o întâlnire formală, la o ieșire cu prietenii! La vie est belle este chiar un parfum versatil!

Lancome La nuit tresor pentru femeia încrezătoare

La Nuit Trésor este ca femeia modernă: complexă, încrezătoare, proprietară a propriei senzualități. Acest parfum negru în formă de diamant este inspirat de bijuteriile înalte. Primul lucru pe care îl simți este o combinație de note fructate dulci și acidulate precum bergamota, mandarina și pere. Este urmat de un parfum de cocktail de fruct al pasiunii, trandafir negru, orhidee vanilie și căpșuni. În cele din urmă, notele de bază sunt o fuziune apetisantă de pralină, vanilie, caramel și cafea.

Lancome Hypnose pentru femeia care știe ce vrea

Este perfect pentru tine, care ești o femeie hotărâtă și împuternicită, capabilă să-i hipnotizeze pe cei din jur. Mirosul său oriental lemnos vine într-o sticlă luxoasă care îl reinterpretează pe cel al parfumului Magie creat de Lancome în 1950. Începe cu note învăluitoare și încântătoare ale florii pasiunii. Apoi, aromele combinate de iasomie și gardenie lasă o urmă foarte feminină și senzuală. Pe fundal, prezența vaniliei dulce înconjoară un acord lemnos de vetiver, hipnotizator și captivant.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata