5 modele de inele potrivite pentru 8 martie

51

Se apropie 8 martie, Ziua Internațională a Femeii, așa că femeile importante din viața ta abia așteaptă să fie surprinse cu un cadou oferit din suflet și plin de strălucire. În acest articol îți recomandăm câteva modele de inele potrivite pentru această ocazie specială, așa că ține cont de sfaturile noastre pentru a face cineva să zâmbească.

 

5 modele de inele potrivite pentru 8 martie

 

   1. Inel cu model suprapus

 

Inelul cu model suprapus are un aspect deosebit, este strălucitor și poate fi placat cu aur galben sau roz. Este ideal pentru a fi oferit doamnelor sau domnișoarelor dragi inimii tale, fiind împodobit cu inimioare și pietricele de mici dimensiuni. Poate fi combinat perfect cu alte inele și purtat în viața de zi cu zi, la muncă sau în oraș. Acest dar îi va aminti celei căreia i-l oferi de relația voastră specială și cu siguranță îi va aduce un zâmbet pe buze. 

Asigură-te că alegi mărimea corespunzătoare și cercetează un ghid de mărimi pentru inele în cazul în care nu ești sigur. 

 

   2. Inel vintage

 

Un inel cu aspect vintage este darul excelent pentru mama sau sora ta, dar și pentru orice iubitoare a bijuteriilor de acest tip. Poți alege un model cu pietre colorate sau simplu, care să poată fi purtat zilnic. Inelele vintage cu pietre mari sunt potrivite pentru evenimentele speciale precum petrecerile aniversare sau o nuntă. Orice model ai alege, acest cadou special va merge direct în inima celei care-l primește. 

 

   3. Inel cu piatră

 

Optează pentru un inel cu o singură piatră de mari dimensiuni, în culoarea preferată a iubitei tale. Poate că ai o amică sau o soră care s-ar bucura de asemenea de un astfel de cadou. Acest tip de inele poate fi păstrat pentru ocaziile deosebite din viața celeilalte persoane, iar acest lucru îl face cu atât mai special. Încearcă să descoperi dinainte care este culoarea preferată sau piatra norocoasă a femeii pe care o ai în minte și surprinde-o plăcut astfel. 

 

   4. Inel simplu colorat

 

Simplitatea nu înseamnă mai puțină eleganță, ci, dimpotrivă! Alegând un inel simplu, fără pietre sau alte decorațiuni, o poți impresiona pe aleasa inimii tale sau poți câștiga un zâmbet din partea unei prietene apropiate. Există o multitudine de culori din care să o alegi pe cea pe care o consideri cea mai potrivită. Nu uita să ai în vedere că nuanțele mai închise sunt mai ușor de asortat la diferite ținute, iar acest lucru este important pentru fiecare femeie pasionată de modă și bijuterii. 

 

   5. Inel cu inimioară

 

Inelele cu inimioară în mijloc sunt rezervate prietenei sau soției tale. Cu siguranță va fi plăcut surprinsă de acest gest frumos din partea ta cu ocazia zilei de 8 martie. Exprimă-ți dragostea prin intermediul unui asemenea inel și vei vedea cum sentimentele tale îți vor fi oferite înapoi înzecit. Acest model de inel este finuț și plin de simbolism. Partenera ta își va aminti de clipele frumoase petrecute împreună de fiecare dacă îl va privi, iar tu vei avea satisfacția de a-i fi făcut ziua mai bună. 

 

Inelele sunt pline de semnificație și reprezintă daruri excelente pentru femeile speciale din viața ta. Achiziționează modelul dorit din timp și oferă-l cu toată dragostea la momentul potrivit. 


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News