Unde găsesc cei mai frumoși cercei fete argint? Vă oferim o idee de unde vă puteți inspira!

Magazinele online care oferă bijuterii sunt din ce în ce mai multe. De aici rezultă o dificultate din ce în ce mai mare în a găsi locația perfectă de unde să ne procuram bijuteriile. Așa că vă întrebați adesea, de exemplu: unde gasesc cei mai frumosi cercei fete argint? Va oferim o idee de unde va puteti inspira!

 

Dacă ar fi să facem o lista a celor mai apreciate magazine de bijuterii din țară, cu siguranță magazinul online Hypnotica s-ar află în top. De ce? Pentru că magazinul Hypnotica vă oferă o selecție deosebită de cercei, dar și alte tipuri de bijuterii din argint, dar și aur, pentru bărbați și și femei. Aici veți găsi cerceii, și în general, toate bijuteriile aflate în tendințele modei pentru iarnă 2021. Să vedem care ar fi aceste bijuterii:

 

Cercei candelabru și cercei lungi

Cerceii candelabru sunt cerceii în formă de picătură făcuți să ajungă aproape până la umeri. Numele lor derivă din limba franceză. Acest tip de cercei are origini străvechi. Aceștia au apărut în Orientul Mijlociu, dar numai datorită britanicilor și francezilor s-au răspândit în Occident. Ulterior, acești cercei au suferit modificări, dând astfel naștere la diferite variații.

Astăzi au dimensiuni mai reduse și sunt înfrumusețați cu pietre sau diamante. Derivați din cerceii candelabru, sunt cerceii lungi. Aceștia au însă o textura mai fină, fiind mult mai ușori și mai simplu de asortat.

Datorită aspectului lor impozant, cerceii candelabru sunt potriviți pentru seri de gală sau pentru ocazii importante. Cerceii lungi, din argint, în schim, pot fi purtați și la ocazii mai puțin formale, cu condiția să nu fie completați de un număr prea mare de bijuterii. O pereche de cercei lungi ar fi bine să fie asortați maxim cu un inel. Un colier n-ar face decât să încarce aspectul purtătoarei și să creeze un efect vizual “obositor”.

 

Cerceii lipiți de lobul urechii

Acest tip de cercei ține topul popularității de ani de zile. Cerceii cu șurub, lipiți de lobul urechii, pot fi purtați cu ușurință de oricine, în aproape toate ocaziile…chiar și în cele formale, cu ocazia că pietrele să fie prezente pe ei și să ofere o strălucire aparte. Pot fi purtați de fetele foarte tinere, dar și de femeile mature. Cerceii din argint sunt, de asemenea, ideali de purtat pe timpul iernii deoarece culoare lor se potrivește cu albul strălucitor al zăpezii. De exemplu, dacă alegeți cercei cu steluțe veți fi mai mult decât în tendințe în această iarnă.

 

Coliere sautoir și coliere tip lanț

Colierele sautoir provin direct din anii ’20 și ’30 și sunt coliere lungi, adesea îmbogățite cu un pandantiv în partea de jos sau în formă de ciucure.

Pentru femeile care doresc ceva diferit, o altă tendință care este perfectă nu numai vara, ci și iarna, o reprezintă colierul cu lanț. Cu un lanț lat sau gros, mai rigid sau mai subțire, colierul readuce un stil vintage în prim plan și cu siguranță mai potrivit pentru viața de zi cu zi. Pentru a completa aspectul putem combina colierul cu cercei sau brățări. Colierele, de asemenea, pot fi din argint pentru că sunt mai versatile și mai prietenoase cu bugetul. Un colier lung poate fi purtat pe o maletă de culoare închisă, pentru a scoate în evidență strălucirea argintului. De asemenea, dacă colierul este mai scurt, îl puteți purta cu o bluză cu decolteu în V sau bărcuța. La astfel de coliere, cei mai potriviți cercei sunt cei lipiți de lobul urechii. Sunt de evitat cerceii lungi pentru că ar încarcă mult prea mult întregul aspect.

 

Inele, cât mai multe inele!

Pentru această iarnă 2021, ne putem răsfăța în combinarea inelelor de diferite forme și culori pe aceeași mână sau deget. Pentru a crea din ce în ce mai mult volum, inelele care pot fi purtate pe degetul mijlociu, rămân la modă.

Dacă doriți să așezați mai multe inele pe un deget, atunci aveți grijă ca acestea să fie foarte subțiri, chiar dacă au forme diferite. De preferat sunt inele de argint. Prea multe inele de aur oferă un aspect kitsch, pe când mai multe inele de argint vă oferă un aspect Boho Glam deosebit.

 

Brățări masive

Brățările masive sunt un must al acestui sfârșit de an 2021. În general, iarna este mai bine să evitați brățările prea subțiri, deoarece acestea se pot încurca în hainele groase. În schimb, brățările masive pot fi puse cu ușurință pe o mânca mai strâmtă. Alegeți bijuteriile din argint cu elemente specifice iernii, precum stelele.

 

3 recomandări despre cum să purtați bijuterii pe timpul iernii

1.Feriți-vă de eșarfe sau pulovere cu guler gros. Este posibil ca cerceii, în special cei de tip candelabru sau lungi, să se încurce, riscând să deterioreze țesăturile sau să se rupă prin mișcare. Pentru astfel de bluze sau combinații vestimentare alegeți doar cercei pe lobul urechii.

2.Dacă iubiți puloverele masive din lână, încercați să evitați pandantivele și brățările subțiri, așa cum am spus mai sus, pentru a nu avea aceeași problemă ca în cazul cerceilor. În acest caz există chiar riscul pierderii bijuteriei.

3.Treburile casnice sunt o constantă în fiecare anotimp, dar iarnă, de obicei, grabă de a face totul mai repede este mai mare și puteți uita să scoateți inelele din mâini. Este foarte important să nu uitați să le îndepărtați, deoarece detergenții și substanțele chimice cu care curățați pot distruge metalul bijuteriilor, iar pietrele se pot desprinde cu ușurință.

 

Pentru a găsi bijuteriile potrivite iernii 2021, indiferent că vorbim de cercei sau alte podoabe, accesați Hypnotica.ro!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata