Fifor: Comportamentul celor de la PNL

 Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că „aroganță” este cuvântul care descrie cel mai bine comportamentul celor de la PNL și al președintelui Klaus Iohannis, care încalcă Legea fundamentală, în mod sistematic, prin refuzul de a numi mininiștri interimari.

„Dacă ar fi să descriu printr-un singur cuvânt comportamentul celor de la PNL, acesta ar fi probabil «aroganță». Vedem aroganță în sloganul președintelui Iohannis, care ne consideră pe toți niște anormali pe care vine El, supremul, să-i normalizeze. Vedem aroganță atunci când președintele sfidează sistematic Constituția și refuză să numească miniștri interimari. Vedem aroganță la premierul desemnat, care sfidează Parlamentul și spune că nu schimbă cele trei propuneri de miniștri, care au primit aviz negativ in comisii”, a scris Mihai Fifor, joi, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că în următorii ani pe români îi așteaptă „aroganță și austeritate”.

„Vedem aroganță la ministrul propus pentru Dezvoltare, care spune cu seninătate că a făcut evaziune din greșeală și că locuința i-a ieșit mai mare cu sute de metri pătrați, «la fel cum ți-ai lua un sacou cu un număr mai mare». Asta ne așteaptă pentru următorii ani: Aroganță și Austeritate! Dacă nu vreți asta, votați cu bunul simț la alegerile din noiembrie!”, a conchis Fifor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata